Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμού, Στρατή Πλωμαρίτη

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης. «Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.


«Εκτιμώ ότι η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν. Επίσης υπάρχει μία διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. Και τέλος, κατά τη γνώμη μου δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια» πρόσθεσε ο κ. Πλωμαρίτης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχτεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν είπε: «ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι»

Πηγή: espresso

Άντε γιατί σαν πολλά μας τα χουν πει με αυτή τη γρίπη...Τρομοκρατία απ' το πουθενά!!
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της επιτροπής από εμένα!!

jose

2 σχόλια:

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share