Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

To μεγαλύτερο μωσαικό με χαμόγελα, στο κόσμο....

Τα 137.264  χαμόγελα της... Γελένα Γιάνκοβιτς!



Η επιβλητική "Belgrade Arena" του Βελιγραδίου συνδέει πλέον το όνομά της με ένα ιστορικό και πιθανότατα ακατάρριπτο ρεκόρ από εδώ και στο εξής, αυτό του μεγαλύτερου μωσαϊκού χαμογέλων στον κόσμο.



Και αυτό γιατί σε μία λαμπρή εκδήλωση με οικοδέσποινα τη σπουδαία Σέρβα τενίστρια Γελένα Γιάνκοβιτς τοποθετήθηκαν σε χώρο 960 τετραγωνικών μέτρων 137.264 φωτογραφίες με χαμογελαστά πρόσωπα, με το νούμερο αυτό να είναι αρκετό για να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Βρετανία.

"Είμαι υπερήφανη γιατί έδωσα κίνητρο σε τόσους πολλούς ανθρώπους να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να σπάσουμε μαζί το ρεκόρ Γκίνες.

Το χαμόγελο ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και από εδώ και πέρα θα είναι ένα σύμβολο της Σερβίας", δήλωσε φανερά συγκινημένη μετά την επίτευξη του ρεκόρ η Γιάνκοβιτς, Νο 9 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειωθεί πως αυτή η καμπάνια οργανώθηκε από τις εταιρίες "Orbit" και "Wringley", ενώ το διάστημα μέσα στο οποίο είχαν το δικαίωμα να στείλουν τις φωτογραφίες τους (με... χαμόγελο φυσικά) οι Σέρβοι πολίτες ήταν από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

sport24



Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share