Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Moto GP: Κορυφαίας σημασίας ο αγώνας της Αυστραλίας την Κυριακή

Με τον Lorenzo να έχει μειώσει την διαφορά με τον Rossi στους 18 πόντους στον τελευταίο αγώνα στο Estoril, η αγωνία είναι μεγάλη και το κλίμα στη Yamaha καυτό!!!

Ο Rossi έχει καλά αποτελέσματα να θυμάται από την πίστα του Phillip Island καθώς από τις 12 φορές που έχει αγωνιστεί εκεί έχει τερματίσει μόνο μια φορά εκτός βάθρου και είχε 5 σερί νίκες από το 2001 ως το 2005!!!! Τα τελευταία 3 χρόνια βέβαια δεν έχει ανέβει στο ψηλότερο βάθρο και αυτό εντήνει την αγωνία για το αν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά καθώς θα είναι άκρως σημαντικό βήμα στο να κρατήσει τον Lorenzo πίσω του στο πρωτάθλημα.

Ο Lorenzo έχει κερδίσει 2 φορές αλλά σε μικρότερη κατηγορία (250cc) και έχει ανέβει μια φορά στη 2η θέση του βάθρου στην μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια δεν είναι ο Lorenzo ο μόνος παράγοντας που πρέπει να φοβίζει τον Rossi...Υπάρχει και ο Stoner ο οποίος επανήλθε δριμύτερος και έχει σκοπό να δυσκολέψει τον αγώνα και για τους 2 πρωτοπόρους...Στόχος του είναι η 3η θέση την οποία προς το παρόν έχει ο Petrosa αλλά με μόνο 3 βαθμούς διαφορά.Εύκολη δουλειά για τον ταλαντούχο νεαρό οδηγό της Ducati.Αλλά δεν λέμε τίποτα μέχρι να πέσει η καρό σημαία!! Όλα παίζονται μέχρι το τελευταίο εκατοστό της πίστας...

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα προβληθούν από το κανάλι του ΣΚΑΪ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ζωντανά στις 6.00 το πρωί...Δύσκολη ώρα!! Αλλά οι πιστοί θα προσπαθήσουμε να είμαστε στη θέση μας στον καναπέ!!!
Ο αγώνας θα προβληθεί Κυριακή 18 Οκτωβρίου τις 7.30 το πρωί απ' το ίδιο κανάλι και σε επανάληψη της 16.00.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους και στον Rossi περισσότερο και να χουμε ένα καλό και θεαματικό αγώνα!!

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share