Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Άλλος ένας εργαζόμενος της France Telecom αυτοκτόνησε...

...ανεβάζοντας τον αριθμό στους 25 εργαζομένους αυτόχειρες σε 19 μήνες. Η ηγεσία της εταιρείας έχει αλλάξει και η γαλλική κυβέρνηση είχε διαβεβαιώσει πως οι συνθήκες εργασίας και το αρνητικό κλίμα στην που βίωναν οι εργαζόμενοι είχαν αλλάξει.

Μάλλον τα πράγματα δεν είναι έτσι τελικά...Εκτός και αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω απ' όλη αυτή την ιστορία...Τι να πω...Δεν ξέρω!!

Το τελευταίο περιστατικό αφορά έναν 48χρονο μηχανικό από τη Βρετάνη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σπίτι του ενώ είχε πάρει αναρρωτική άδεια ενός μήνα. Την Τρίτη, ένας 54χρονος υπάλληλος της εταιρείας από τη Μασσαλία, που βρισκόταν επίσης σε αναρρωτική άδεια, επιχείρησε να απαγχονιστεί αλλά σώθηκε χάρη στην παρέμβαση πυροσβεστών.

Είναι τόσο κακές οι συνθήκες που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι ή μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο σ' αυτην την τρομαχτική τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα?? Τα στατιστικά είναι φρικιαστικά! Δεν γίνεται να αυτοκτονούν 25 άτομα σε 19 μήνες, που δουλεύουν στην ίδια εταιρεία και οι λόγοι που το κάνουν να είναι οι ίδιοι...


http://www.aryansatellite.com/images/FranceTelecom_Logo.gif
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share