Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Με Νίνη κόντρα σε "Δικέφαλο του Βορρά"

Αγωνιστικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ (25/10, 19:00) στο Ολυμπιακό στάδιο για την 8η αγωνιστική, ο Ολλανδός προπονητής σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με την εικόνα που είχε κόντρα στους αυστριακούς αλλά με την είσοδο του Σωτήρη Νίνη στο αρχικό σχήμα.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός τόσο στην Καβάλα όσο και στο ματς με την Στουρμ την Πέμπτη απέδειξε περίτρανα ότι φέτος έχει αλλάξει "ανοδικά". Ποιος από τους παίκτες που ήταν βασικοί θα αποχωρήσει θα φανεί την ύστατη ώρα με τις πληροφορίες να λένε πως δεν αποκλείεται να είναι και ο "κουρασμένος" Κατσουράνης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ως είθισται όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Στουρμ Γκρατς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι αφού έκαναν ζέσταμα, εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και συνέχισαν με ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 3 ομάδες και να παίζουν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Στέργος Μαρίνος και Γιούρκας Σεϊταρίδης, που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής.

 Corfas

sport24

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share