Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Οι πέντε ανερχόμενες pornstars!!

Cytherea, Rebeca Linares, Sasha Grey, Jesse Jane και Jasmine Byrne: 5 «καθαρόαιμα» σε μια κούρσα με έπαθλο το θρόνο της βιομηχανίας του ερωτικού κινηματογράφου.Μπορεί η Jenna Jameson να θεωρείται ακόμα η Βασίλισσα στο χώρο του ερωτικού κινηματογράφου αλλά όλοι ξέρουν ότι η καριέρα της μπροστά από την κάμερα έχει τελειώσει. Παρά τις μικρές εμφανίσεις για την προώθηση του “νέου αίματος”, η Vivid είναι μια πλέον μια αυτοκρατορία και η διοίκηση της είναι κάτι παραπάνω από μια πλήρη απασχόληση.Ο θρόνος σίγουρα δεν είναι κενός αλλά και η Jenna δεν έχει ορίσει διάδοχο όπως η Madonna που μοίρασε το χρίσμα μεταξύ Britney Spears και Christina Aguillera. Επομένως η μάχη για τη διαδοχή της καλά κρατεί. Νέες πανέμορφες και ταλαντούχες pornstars βγαίνουν στο προσκήνιο καθημερινά. Πέντε όμως ξεχωρίζουν και φαίνεται πως η κούρσα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση:

1. Cytherea

Ηλικία: 26Γενέθλια: 27 Σεπτεμβρίου 1981
Ύψος: 1 και 60
Διαστάσεις: 85-66-85
Καταγωγή: Salt Lake City, UtahΗ Cytherea είναι η ζωντανή απόδειξη της δύναμης του διαδικτύου. Η σύγχρονη θεά του έρωτα, αναδύθηκε στο αφρό της βιομηχανίας ξεκινώντας από το δικό της Yahoo! Group και σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω 200 ταινίες με ση
μαντικότερη χρονιά στην καριέρα της το 2005 όταν κέρδισε το βραβείο Best New Starlet και Best Specialty Tape της AVN.

Η καλύτερη της ταινία είναι το My Virtual Cytherea (2003) και διακρίνεται για τους πίδακες συγκίνησης που προκαλεί στο κοινό.Αν και είναι γέννημα θρέμμα της Utah, η καταγωγή της είναι από το Μεξικό και τους Ινδιάνους Creek. Με εμάς τους Greek τη συνδέει απλώς το ψευδώνυμο της.

2. Rebeca Linares


Ηλικία: 24
Γενέθλια: 13 Ιουνίου 1983Ύψος: 1 και 63
Διαστάσεις: 85-66-85Καταγωγή: San Sebastian, Ισπανία
Αν η Cytherea είναι απόδειξη της δύναμης του διαδικτύου η Rebeca Linares είναι η απόδειξη του ότι η Ευρώπη τρώει τα παιδιά της. Η Rebeca Linares γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο στη Ισπανία. Η δουλειά της την έφερνε συχνά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Τελικά αποφάσισε να κόψει τα ταξίδια και να ταξιδέψει μια και καλή στο Λος Αντζελες για να βρει την υγειά της.
Οι καλύτερες της ταινίες είναι το Yo Quiero Chocolatte και το Iodine Girl ενώ έχει βραβευθεί δις "Best Spanish Starlette" και "Best Actress" στο
Διεθνές Φεστιβάλ ερωτικών ταινιών της Μπαρτσελόνα (FICEB).

3. Sasha Grey



Ηλικία: 19
Γενέθλια: 14 Μαρτίου 1988
Ύψος: 1 και 68
Διαστάσεις: 81-66-79
Καταγωγή: Sacramento California
Παρά τα μόλις 19 της χρόνια, η Shasha Grey δηλώνει οπαδός του Οντολογισμού, του φιλοσοφικού ρεύματος που διαμόρφωσαν οι Νίτσε και Ντοστογιέφσκι και συνέχισαν οι Ζαν Πολ Σαρτρ, Αλμπέρ Καμί και Σιμόν Ντε Μποβουάρ.
Και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αναδείξει τις «αλήθειες» του. Στα 16 έκανε σεξ για πρώτη φορά, στα 17 τελείωσε το σχολείο και στα 19 της έχει ήδη δύο αγαλματάκια της AVN (“Best Three-Way Sex Scene” και “Best Group Sex Scene”) και ένα της XRCO (Best New Starlet).

Καλύτερη της ταινία το Fashionistas Safado: The Challenge

4. Jesse Jane



Ηλικία: 27
Γενέθλια: 16 Ιουλίου 1980
Ύψος: 1 και 60
Διαστάσεις: 86-58-86
Καταγωγή: Fort Worth, Texas
Εδώ μιλάνε οι τίτλοι:

Most Photogenic 2002 (American Dreams Pageant)
Best New Starlet 2003 (Nightmoves)
MVP of the Year 2004 (2004 CAVR)
Best All-Girl Sex Scene 2006 (AVN)
Miss December 2006 (Booble)
Best All-Girl Sex Scene 2007 (AVN)
Hottest Body 2007 (F.A.M.E.)
Κατά τα άλλα ακολουθεί πιστά τα βήματα της Pamela Anderson: Έχει εμφανιστεί στην ταινία Baywatch: Hawaiian Weddin, έχει παρουσιάσει το Talk Show του Playboy "Night Calls" και έχει "συνδεθεί" με τους Kid Rock και Tommy Lee. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν οι σφαλιάρες που έπαιξαν οι δύο τους στα MTV Awards ήταν για αυτή ή για την Pamela.

5. Jasmine Byrne



Ηλικία: 22
Γενέθλια: 23 Ιανουαρίου 1985
Ύψος: 1 και 57
Διαστάσεις: 91-61-91
Καταγωγή: Riverside, California

Η καριέρα της Jasmin ξεκίνησε τυχαία το 2004 όταν απάντησε σε αγγελία τοπικής εφημερίδας για μοντέλα. Η αγγελία ήταν παραπλανητική και είχε καταχωρηθεί από μια εταιρεία ανεύρεσης ηθοποιών για ερωτικές ταινίες. Οι πρώτες εμπειρίες ήταν δύσκολες αλλά η Jasmine επέμεινε και δικαιώθηκε.
Πέρα από την καριέρα της γράφει μουσική και τραγούδια και δουλεύει πάνω στον πρώτο της προσωπικό δίσκο. Η μεγάλης της φιλοδοξία είναι να περάσει στη μουσική βιομηχανία όταν τελειώσει με τις ταινίες.

Πρoγνωστικά για την έκβαση της μάχης

Η τελική μάχη για το θρόνο της Βασσίλισας θα δωθεί μεταξύ Jesse Jane και Sasha Grey που συγκεντρώνουν όλα τα προσόντα εκτός από ομορφιά και ταλέντο. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τις «ξένες» Rebeca Linares και Jasmine Byrne που βγαίνουν πιο Latin στο φακό ενώ οι Cytherea μάλλον θα διαπρέψει εκτός mainstream.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Jesse Jane να είναι η Βασίλισσα της επόμενης πενταετίας και να τη διαδεχθεί στο θρόνο, σε καμιά δεκαετία, η Sasha Grey όταν θα είναι στο peak της καριέρας της.


[Πηγή]


Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share