Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ερευνήστε αν στο Καραϊσκάκη υπάρχει... δωμάτιο με όπλα»!


Το Derby έχει τελείωση εδώ και μια βδομάδα πότε θα το πάρει απόφαση ο Π.Α.Ο ότι έχασε...

Σοβαρότατη καταγγελία -έστω και υπό μορφή υποψίας- έκανε ο Παναθηναϊκός ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης των όσων συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη»

Ο δικηγόρος του ΠΑΟ, κ. Κάρμης, άσκησε παρέμβαση και άφησε αιχμές ότι «μπαίνουν στο Καραϊσκάκη όπλα και πυρομαχικά»...

«Διερευνήστε μήπως αληθεύουν οι πληροφορίες ότι στο 'Καραϊσκάκη' υπάρχει δωμάτιο στο οποίο μαζί με τα λάβαρα φυλάσσονται όπλα και πυρομαχικά. Εμείς παρεμβαίνουμε για να μην γίνουν τα αεροβόλα... πολυβόλα» ήταν τα λόγια του κ. Κάρμη.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν είναι διάδικος, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του και ζήτησε δύο πράγματα, με τους τόνους να ανεβαίνουν πολύ. Αρχικά, ρώτησε τον έναν εκ των δύο αθλητικών δικαστών, κ. Στεφάνακη αν θα αυτοεξαιρεθεί, μιας και παλιότερα, ως δικηγόρος που είναι, είχε αναλάβει υποθέσεις του Σωκράτη Κόκκαλη.

Η δεύτερη και σοβαρότερη ένσταση του ΠΑΟ είχε να κάνει με την εξαίρεση του αεροβόλου, το οποίο ο διαιτητής και ο παρατηρητής, παρά τις καταγγελίες των «πράσινων», δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνα.

«Έχουμε έννομο συμφέρον προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας. Επίσης δεν θέλουμε τα αεροβόλα να γίνουν πυροβόλα στο μέλλον. Έχουμε στείλει έγγραφο στη Supeleague και εξηγούμε τι συνέβη με το αεροβόλο και τον σουγιά αλλά δεν το λάβατε υπόψη σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμης.

Από την πειθαρχική επιτροπή απάντησαν πως για το θέμα έχει υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα και δεν γίνεται να τρέξουν δύο παράλληλες έρευνες. Οι δύο δικηγόροι του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος και Βούλτσης υποστήριξαν ότι το θέμα δεν μπορεί να εξεταστεί από τη στιγμή που δεν έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Σημειωτέον ότι η επιτροπή απέρριψε την παρέμβαση του Παναθηναϊκού, κρίνοντας ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν έννομο συμφέρον...


[Πηγή]

Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share