Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Δημοπρατεί την παρθενιά της για 3,8 εκ δολλάρια!

Στο αστρονομικό ποσόν των 3.8 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν φθάσει οι…προσφορές για μία φοιτήτρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου την παρθενία της, προκειμένου να πληρώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, με ειδίκευση την οικογενειακή συμβουλευτική.Η 22χρονη Natalie Dylan...


περιμένει τον έναν και μοναδικό, από τους 10.000 άνδρες που έχουν ήδη προσφερθεί να πληρώσουν αυτά τα χρήματα – και ίσως και περισσότερα – για μια βραδιά μαζί της. Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο οπότε και ανακοινώθηκε η ”πρόσκληση ενδιαφέροντος” και κοντεύουν να φθάσουν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.
”Θεωρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν, αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου”, δήλωσε η 22χρονη.
Και επειδή φαίνεται πως το θέμα είναι μάλλον…οικογενειακό, η Dylan δήλωσε πως πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα από την αδελφή της Avia, η οποία για να πάρει το δικό της πτυχίο εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες. Σημειωτέον ότι σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί πλήρως. Ενα από αυτά τα μέρη είναι και η Nevada, όπου ζει η Dylan, η οποία απ’ό,τι φαίνεται, πουλώντας την παρθενιά της, όχι μόνον θα καταφέρει να πληρώσει το μεταπτυχιακό της, αλλά θα λύσει το πρόβλημα της ζωής της μια για πάντα.


[πηγή]
.
Corfas

1 σχόλιο:

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share