Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Είναι τελικά νεκρός ο Χίτλερ ή όχι???

http://images.paraorkut.com/img/funnypics/images/e/emo_hitler-12807.jpg


Η σορός του Αδόλφου Χίτλερ αποτεφρώθηκε τον Μάρτιο του 1970 από πράκτορες της KGB, οι οποίοι εν συνεχεία σκόρπισαν τις στάχτες στον ποταμό Μπίντεριτς της Ανατολικής Γερμανίας. Επιχειρώντας έτσι να σβήσουν και το τελευταίο ίχνος του ναζιστικού καθεστώτος...

Στην αποκάλυψη αυτή προβαίνει ο στρατηγός Βασίλι Κριστοφόροβ, διευθυντής του τμήματος αρχειοθέτησης της ρωσικής Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (FSB) -διάδοχης της ΚGB- επισημαίνοντας μάλιστα ποιος έδωσε την εντολή? Και είναι η πρώτη φορά που ανώτατος αξιωματούχος της χώρας «λύνει» το μυστήριο της εξαφάνισης του πτώματος του Φίρερ?

Αυτοκτόνησε?
Η ιστορία γράφει ότι ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945, όταν τα σοβιετικά στρατεύματα εισέβαλαν στη ναζιστική Γερμανία, έχοντας πιει κυανίδιο και αυτοπυροβοληθεί. Η ιστορία επίσης γράφει ότι τον Ιούνιο του ίδιου έτους, οι Σοβιετικοί έθαψαν τις σορούς του Χίτλερ, της συντρόφου του Εύας Μπράουν, του υπουργού Προπαγάνδας των ναζί Γιόσεφ Γκέμπελς και της οικογένειάς του σε ένα δάσος κοντά στη γερμανική πόλη Ρατενάου.

Οκτώ μήνες αργότερα, μετακίνησαν κρυφά τις σορούς σε βάση του σοβιετικού στρατού στο Μαγδεμβούργο, όπου και βρίσκονταν έως τον Μάρτιο του 1970, όταν οι Σοβιετικοί αποφάσισαν να μεταβιβάσουν τον έλεγχο στις γερμανικές πολιτικές αρχές.

Το κενό σε εκείνο ακριβώς το σημείο της ιστορίας έρχεται να γεμίσει τρεις δεκαετίες μετά ο Κριστοφόροβ: Στις 13 Μαρτίου 1970, λίγες μέρες πριν από την τελετή παράδοσης της σοβιετικής στρατιωτικής βάσης του Μαγδεμβούργου, ο επικεφαλής της KGB, Γιούρι Αντρόποφ διέταξε -με τη σύμφωνη γνώμη της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της ΕΣΣΔ- μία άκρως απόρρητη επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Τα Αρχεία».

Επιχείρηση που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ομάδα πρακτόρων της KGB και αφορούσε την εκταφή και καταστροφή των σορών των πρωτεργατών του ναζιστικού καθεστώτος. «Τα πτώματα του Χίτλερ, της Εύας Μπράουν, του Γκέμπελς, της συζύγου του και των έξι παιδιών του αποτεφρώθηκαν το 1970 και οι στάχτες τους πετάχτηκαν σε ένα ποτάμι», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Κριστοφόροβ και συνεχίζει: «Αυτή ήταν μάλλον μια καλή λύση. Διαφορετικά ο τόπος ταφής τους ίσως γινόταν μέρος προσκυνήματος για τους φασίστες».

Εάν όμως λύθηκε τελικά το μυστήριο για το τι απέγινε η σορός του Χίτλερ, τα σενάρια για το εάν η γνάθος του και ένα μέρος του κρανίου του -που έχουν στην κατοχή τους οι υπηρεσίες πληροφοριών της Μόσχας ως μοναδική απόδειξη του θανάτου του δικτάτορα- ανήκει πραγματικά στον Φίρερ συνεχίζουν να οργιάζουν...

Αποκάλυψη
Ο Αμερικανός αρχαιολόγος-ανθρωπολόγος Νικ Μπελαντόνι και η καθηγήτρια Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικαρ Λίντα Στράουσμπαου αποκάλυψαν πρόσφατα ότι τεστ DNA έδειξαν πως το κρανίο που φέρεται να ανήκει στον Χίτλερ ανήκει στην πραγματικότητα σε γυναίκα. Ισως πρόκειται για την Εύα Μπράουν, ίσως όχι Σύμφωνα πάντως με τον Μπελαντόνι, «το οστό μοιάζει πολύ λεπτό, ενώ τα ανδρικά είναι πολύ πιο εύρωστα. Ανήκει σε γυναίκα ηλικίας 20-40 ετών».

Ισχυρισμούς που αρνούνται ωστόσο κατηγορηματικά οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε οι Αμερικανοί ερευνητές υπέβαλαν αίτημα για λήψη DNA. Πού ακριβώς κρύβεται η αλήθεια, ουδείς γνωρίζει Γεγονός πάντως είναι ότι μισό αιώνα μετά τον θάνατό του, το φάντασμα του Αδόλφου Χίτλερ εξακολουθεί να σκιάζει την Ευρώπη και όχι μόνο?

Αποσπάσματα από τα έργα και ημέρες του βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια, νέες εικασίες για τον τρόπο θανάτου του έρχονται ξανά στο προσκήνιο και οι? δύσπιστοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ διέφυγε τότε, υποβλήθηκε σε πλαστική εγχείρηση και ζει κάπου απομονωμένος...

Πηγή: imerisia.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share