Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Μια 98χρονη φέρεται να στραγγάλισε τη συγκάτοικό της σε οίκο ευγηρίας στη Μασαχουσέτη


Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ο θάνατος μιας 100χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από την 98χρονη συγκάτοικό της σε οίκο ευγηρίας στη Μασαχουσέτη.

Η αστυνομία αρχικά θεώρησε ότι η 100χρονη Ελίζαμπεθ Μπάροου, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στο κρεβάτι της με μια πλαστική σακούλα γύρω από το λαιμό της, αυτοκτόνησε. Ωστόσο, τελικά, θεωρήθηκε ύποπτη η 98χρονη, Λόρα Λουνγκουιστ, η οποία συνεχώς παραπονιόταν για τους πολλούς επισκέπτες που είχε η συγκάτοικός της.

Οι δύο γυναίκες μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο για ένα χρόνο, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου όπου η Ελίζαμπεθ Μπάροου βρέθηκε νεκρή. Η αυτοψία έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα είχε στραγγαλιστεί.


Όπως αναφέρει το CNN και σύμφωνα με την εισαγγελία το θύμα συχνά έλεγε ότι η 98χρονη της έκανε τη ζωή κόλαση. Εκπρόσωπος του οίκου ευγηρίας, πάντως παρουσίασε μια άλλη εκδοχή. Είπε ότι η Μπάροου είχε δύο φορές την ευκαιρία να αλλάξει συγκάτοικο ή δωμάτιο και αρνήθηκε. Μάλιστα ο εκπρόσωπος παρομοίασε τις δύο γυναίκες σαν δύο αδερφές που τα έκαναν όλα μαζί.
Ο δικηγόρος της 98χρονης πάντως τονίζει ότι η πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώα.

Προς το παρόν θα σταλεί σε κρατικό νοσοκομείο και η δίκη θα οριστεί όταν η υγεία της της επιτρέψει να παραστεί σε αίθουσα δικαστηρίου.
[πηγή]

Corfas
.

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share