Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Τι ετοιμάζουν οι άλλες χώρες της Ευρώπης για την Eurovision???

Eurovision News: Τι

Και ενώ η χώρα μας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision, ένας πανικός επικρατεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη για την επιλογή των δικών τους κομματιών!

Δείτε τις λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες χώρες πατώντας...

Γερμάνια: Όπως και εμείς έτσι και αυτοί βρίσκονται σε μια αναποφασιστικότητα και μια βαρεμάρα σχετικά με την επιλογή τραγουδιού! Τουλάχιστον οι Γερμανοί έχουν επιλέξει υποψήφιους, οπότε το μονό που μένει, είναι να ορίσουν τις ημερομηνίες και να ξεμπερδεύουν με τη συμμετοχή τους!

Μαυροβούνιo: Η περσινή εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου, Andrea Demirovic, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και φέτος αποφασίστηκε το θέμα για τη συμμετοχή να λυθεί με τον πιο απλό τρόπο! Να μη συμμετέχουν καθόλου! Τα λέμε μάλλον του χρόνου όταν η οικονομική κρίση δεν θα τους επηρεάζει τόσο έντονα!

Τουρκία: Οι αγαπημένοι μας γείτονες αποφάσισαν να παίξουν για ακόμα μια φορά έξυπνα το παιχνίδι των εντυπώσεων και μετά τη Hadise και το χορό της κοιλιάς, πηγαίνουν στη Νορβηγία με ένα φαβορί! Το συγκρότημα των Manga, το οποίο κέρδισε τη συμμετοχή για Best European Act στα φετινά European Mtv Awards! Σατανικό;

Μολδαβία: Αυτή την αποστολή θα τη συναντήσουμε σίγουρα στο φετινό διαγωνισμό μια και υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της αποδοχής τους με ένα ολόκληρο κατεβατό για τους όρους συμμετοχής! Το μόνο θεματάκι είναι ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τίποτα για την επιλογή του κομματιού!

Κροατία: Οι φίλοι Κροάτες αποφάσισαν να γιορτάσουν φέτος, την ενηλικίωση τους στο διαγωνισμό! Και για να κάνουν καλή εντύπωση μια και κλείνουν 18 χρόνια συμμέτοχης άφησαν την επιλογή για την Άνοιξη που θα έχει και καλοκαιρία και θα βοηθάει στην έμπνευση! Τα λέμε τότε...

Πολωνία: Μπορεί πέρσι η συμμετοχή τους να μην πέρασε στον τελικό, αλλά φέτος ίσως να είναι η τυχερή τους χρόνια! Οι Πολωνοί θα ανακοινώσουν τους υποψήφιους καλλιτέχνες μέσα στο Νοέμβριο, ενώ τον τελικό επιλογής τον κράτησαν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Passe;

Μάλτα: Και ξαφνικά η Μάλτα πάγωσε! Όλα πηγαίναν μια χαρά για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision, όταν ξαφνικά μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην πρόεδρο Grace Borg και στη δημόσια τηλεόραση της χώρας, PBS, ήταν αρκετή για προκαλέσει αδράνεια! Απόψυξη παρακαλώ!

Λευκορωσία: Η συγκεκριμένη συμμετοχή είναι μάλλον επικερδής για την δημόσια τηλεόραση της χώρας αφού την μετέτρεψαν σε reality με τίτλο "Music Court"! Έτσι λοιπόν κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει και μερικές συμμετοχές για τη Eurovision, ενώ βλοσυρή η κριτική επιτροπή θα επιλέγει αυτούς που περνούν στην επόμενη φάση! X Factor ala Eurovision σαν να λέμε!

Σερβία: Με χαμηλό budget όπως και εμείς άλλωστε, θα παρευρεθεί φέτος μια από τις πιο σημαντικές συμμετοχές του διαγωνισμού για τα τελευταία χρόνια! Οι Σέρβοι βρίσκονται και αυτοί στο περίμενε όπως και εμείς και γενικά οι ομοιότητες μας σχετικά με την επιλογή τραγουδιού και καλλιτέχνη είναι τρομακτικές!

Θα υπάρξουν και νέα απ' τις υπόλοιπες χώρες σύντομα...

Πηγή: mad.tv
jose

1 σχόλιο:

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share