Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Θα επικηρυχθεί για 5.000 ευρώ ο "άνθρωπος" που σκότωσε αρκουδάκι στη Ροδόπη...

>



Την πρόθεσή του να επικηρύξει τον δράστη που πυροβόλησε και μετά διαμέλισε ένα αρκουδάκι 2 ετών στην περιοχή της Ροδόπης, έναντι χρηματικής αμοιβής 5.000 ευρώ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο δήμος Σταυρούπολης Ξάνθης.

"Ο δράστης, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, πάσχει από σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και ως εκ τούτου αποτελεί κίνδυνο για την τοπική κοινωνία", ναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης ο δήμος Σταυρούπολης συνεργάζεται με την Αστυνομία, τον τοπικό κυνηγετικό σύλλογο και την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος».

«Εντός των ημερών θα κοινοποιηθεί επίσημα η προκήρυξη χρηματικής αμοιβής 5.000 ευρώ υπέρ οιουδήποτε προσώπου παράσχει στοιχεία και καταθέσει πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Ακόμα πάντως εκκρεμούν οι εισηγήσεις των νομικών συμβούλων του δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η ανωνυμία όσων θα παράσχουν πληροφορίες, καθώς και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας.

Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τηλέφωνα και διευθύνσεις επικοινωνίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη για όσους διαθέτουν στοιχεία.

Πηγή: nooz.gr

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share