Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Πώς βάζετε Αστεράκια κάτω απο τις αναρτήσεις σας για να βαθμολογούν οι επισκέπτες σας?

1. πηγαίνετε στην σελίδα outbrain.com/

2. Θα δείτε επάνω και στα αριστερά, 3 εικονίδια.
Του Typepad, του Blogger, και του Wordpress. Πατήστε επάνω στο εικονίδιο,ανάλογα ποιο από τα 3 χρησιμοποιείτε. εδω θα εξηγησουμε, για το Blogger, οπότε πατήστε στο μεσαίο εικονίδιο.


3.Επιλέξτε την Ελληνική γλωσσα στην σελίδα που θα σας ανοίξει


4. Τσεκάρετε το τετραγωνάκι αριστερά της παραγράφου: "By installing the widget, I agree to the outbrain TOS and Privacy Policy"

στη συνέχεια, πατήστε το κουμπάκι "Get Widget Now"

5. Πατώντας
Get Widget Now, θα σας πάει σε ένα νεο παράθυρο με τίτλο "Προσθήκη στοιχείου σελίδας", όπου απο κάτω θα δείτε τον τίτλο του Blog σας, και ένα βελάκι δεξιά, που αν το πατήσετε, όσοι έχετε πάνω απο ένα Blog, θα σας δείξει σε μια λίστα τους τίτλους απο το καθ' ένα απο τα blog σας, ώστε να επιλέξετε σε ποιό απο τα Blog σας θα εγκαταστήσετε το widget, και αμέσως μετά, κάτω απο τον τίτλο, θα γράφει "Ratings and Recommendations by outbrain". Αυτό μπορείτε να το αλλάξετε σε ότι θέλετε, αν θέλετε, ή στα Αγγλικά,ή στα Ελληνικά.

6. Αφού έχετε επιλεξει τα στοιχεια αυτησ τις σελιδας, πατήστε το κουμπί "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ".

7. Ανοίγει τότε το παράθυρο, του "Πανόπτη" και συγκεκριμένα στο: "Προσθήκη και τακτοποίηση στοιχείων σελίδας". Επάνω απο όλα τα στοιχεία, θα δείτε το widget που μόλις εγκαταστήσατε. Βάλτε το στο τέλος κάτω κάτω

8. Πατήστε "Αποθήκευση" και αμέσως μετά..

9. "Προβολή ιστολογίου"




Τώρα κάτω από κάθε ανάρτηση σας θα έχει αστεράκια για να βαθμολογούν οι επισκέπτες σας πόσο τους αρέσουν ή οχι οι αναρτήσεις σας...

 Corfas



0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share