Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Διαλύθηκαν οι Oasis ενώ ο Ozzy έπαιρνε δίπλωμα!!!


Όπως σαφώς δήλωσε ο Liam Gallagher στους λονδρέζικους Times, οι Oasis έχουν τελειώσει, βάζοντας έτσι την ταφόπλακα πάνω σε οποιαδήποτε ελπίδα των οπαδών τους.


Χαρακτηριστικά πρόσθεσε ότι « …Εμείς τελειώσαμε τους Oasis. Κανείς άλλος. Και αυτό κατά μία έννοια είναι καλό…». Αναφερόμενος στα σχέδια του είπε επίσης ότι θα συνεχίσει με τα μέλη της μπάντας ενώ ο Noel θα προχωρήσει σε solo καριέρα και κατέληξε «Ο κόσμος θα μπορεί να αγοράζει τους δίσκους του. Ο κόσμος θα μπορεί να αγοράζει τους δίσκους του. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι»…ενώ για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τον αδελφό του μετά το μνημειώδη τσακωμό (και αιτία σχάσης της μπάντας) στο Παρίσι απάντησε « Είναι νωρίς ακόμα αλλά ποιος ξέρει;”

...........................................

Σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο αγγλικό Metal Hammer ο Ozzy απεκάλυψε ότι πήρε (επιτέλους όπως φαίνεται) το δίπλωμα οδήγησης που τόσο ονειρευόταν μιας και τον βγάζει από δύσκολη θέση, όπως λέει ο ίδιος, να χρειάζεται συνεχώς έναν οδηγό για να τον πάει από τους απομονωμένους λόφους του Los Angeles όπου και διαμένει στα μαγαζιά της πόλης. Ο Ozzy παραδέχθηκε ότι ήταν η 19η προσπάθεια του αυτή η οποία στέφθηκε με επιτυχία μιας και στις υπόλοιπες 18 προσερχόταν την ημέρα των εξετάσεων σε κατάσταση μέθης. Τώρα όπως δήλωσε θέλει να αγοράσει μία ολοκαίνουργια Aston Martin σαν και αυτές που φιγουράρουν ως υπερσύγχρονα όπλα στις James Bond ταινίες.

Πηγή:avopolis.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share