Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στo εξώφυλλο του playboy για το μήνα Νοέμβριο θα έχει τη κυρία simpsons αντι για 2μετρες καλλονές....

Το εξώφυλλο του Playboy του Νοεμβρίου στην Αμερική θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα...Όχι δε θα φιλοξενηθεί κάποια καλλίγραμμη κοπέλα ντυμένη αλλά η κυρία Simpson, Marge!


Είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό θα έχει στο εξώφυλλό του ένα καρτούν και αυτή η κίνηση δεν έγινε τυχαία. Σύμφωνα με το BBC, οι υπεύθυνοι του περιοδικού επέλεξαν την Marge αφενός μεν γιατί η οικογένεια Simpsons γιορτάζει τα 20α της γενέθλια και αφετέρου δε επειδή θέλει να προσελκύσει το νεανικό κοινό.

"Πιστεύουμε πως αυτό το εξώφυλλο θα προσελκύσει τη γενιά των 20αρηδων", δήλωσε η εκπρόσωπος του Playboy, Theresa Hennessey.

Όσον αφορά το εξώφυλλο, η Marge κάθεται σε μια καρέκλα της οποίας η πλάτη έχει το σήμα του Playboy. Παρόλα αυτά, άγνωστο παραμένει το περιεχόμενο των σκίτσων της που θα υπάρχει στο εσωτερικό του τεύχους, το μόνο που αποκαλύφθηκε είναι πως θα είναι πικάντικα σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου του Playboy, James Jellinek.

Ο Hugh Hefner είναι θαυμαστής των Simpsons και ο χαρακτήρας του είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε στις αρχές του '90.


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share