Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ 79ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε στο σπίτι του στον Τσιβαρά Αποκορώνου Χανίων, 79 χρόνος κάτοικος της περιοχής. Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η ανιψιά του που τον φρόντιζε καθώς ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του σε σπίτι στην άκρη του χωριού.
Η ανιψιά του αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο διαπιστώνοντας ότι είχε παραβιασθεί το παράθυρο του σπιτιού του 79χρονου.
Ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας εκτιμάται πως είχαν ως κίνητρο την ληστεία ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, καθώς ο 79χρονος έφερε εκτεταμένα τραύματα στο λαιμό. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής επρόκειτο για χτυπήματα με μεγάλη βαρβαρότητα καθώς το θύμα είχε δεχτεί 24 μαχαιριές στο λαιμό. Ο ιατροδικαστής, μίλησε για άγριο έγκλημα, ενώ ο θάνατος του χρονικά προσδιορίζεται το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα.
Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου που παράλληλα και σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη η των δραστών.

Corfas


πηγή:protothema.gr

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share