Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ο φόβος του Καρβέλα για τα αεροπλάνα δυσκολέυει την παραγωγή του Greek Idol!!!

http://www.123play.gr/resources/images/39db4865-a0a1-414f-92b2-9b1e6af8ed0c.jpg

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να είναι ο μοναδικός που έχει κλείσει συμφωνία για το Greek Idol, όμως τώρα, οι άνθρωποι της παραγωγής καλούνται να λύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τον μουσικοσυνθέτη. Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει φοβία με τα αεροπλάνα και δεν κάνει ποτέ ταξίδια με το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς.

Κάτι που σημαίνει πως όταν θα ξεκινήσουν τα ταξίδια των ανθρώπων του παιχνιδιού για την αναζήτηση ταλέντων στην ελληνική επαρχία (κυρίως σε νησιά) ή στην Κύπρο, ο Νίκος Καρβέλας θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα. Γιατί μπορεί να υπάρχουν εναλλακτικές λύσει για να βρεθεί στους προορισμούς των οντισιόν (οδικώς και από θαλάσσης) όμως η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και μπορεί να υπάρξει πραγματικά πρόβλημα.

Ο προβληματισμός λοιπόν των ανθρώπων της παραγωγής είναι πολύ μεγάλος καθώς δεν γνωρίζουν πώς θα λύσουν το όλο θέμα. Και όλα αυτά, θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα καθώς ο χρόνος πιέζει εφόσον το παιχνίδι πρέπει να κάνει πρεμιέρα σε περίπου δύο μήνες από τώρα...

Πηγή: gossip-tv
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share