Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Τον εκτέλεσε για κοκαΐνη

…Άρωμα κοκαΐνης είχε το θανάσιμο ραντεβού που στήθηκε στον Γιώργο Κρητικόπουλο, ανήμερα των Χριστουγέννων, στη Γιάννουλη της Λάρισας.

Δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης με κυνηγετική καραμπίνα είναι ο 36χρονος Λαρισαίος, Νίκος Φουρκιώτης, σεσημασμένος για ναρκωτικά και, τα τελευταία χρόνια, γνώριμος στις διωκτικές αρχές ως χρήστης κοκαΐνης.


Οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν σε θέση να γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του 36χρονου, τον οποίο και συνέλαβαν χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Το υποψήφιο θύμα, ο 30χρονος, είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενικό του πρόσωπο πως έχει κρυφή συνάντηση με τον 36χρονο, με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχαν τσακωθεί τηλεφωνικώς.

Μετά το έγκλημα, στο κινητό τηλέφωνο του θύματος βρέθηκε καταγεγραμμένη και μια αναπάντητη κλήση που είχε γίνει από το τηλέφωνο του Φουρκιώτη.

Εξάλλου, κάμερες καταστημάτων εκείνο το μεσημέρι είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο του δράστη να κινείται στην περιοχή.

Ο δράστης αρνήθηκε την πράξη του, αλλά ο αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Παναγιώτης Νάνης, δεν διατηρεί καμία αμφιβολία.

Ο Ταξίαρχος ανέφερε στη zougla.gr ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι τοπικές αρχές Ασφαλείας:

«Ο δράστης, μετά το φόνο, έκρυψε το αυτοκίνητό του και ζήτησε τη βοήθεια φίλου του, για να τον απομακρύνει από την περιοχή. Στον φίλο του παραδέχθηκε πως, όταν πήγε στη συνάντηση με τον Κρητικόπουλο, τον βρήκε νεκρό, αλλά φοβήθηκε και αποτραβήχτηκε από το σημείο. Στην αστυνομία βέβαια δεν παραδέχθηκε καν το ραντεβού».

Ο πατέρας του θύματος είχε εκτίσει στις φυλακές πολυετή κάθειρξη για ναρκωτικά και είχε αποφυλακιστεί.

Το θύμα φέρεται να προμήθευε με μικροποσότητες κοκαΐνης τον δράστη, ο οποίος και επέδειξε πρωτοφανή ανυπομονησία για να τον σκοτώσει, κάνοντας αλλεπάλληλα λάθη που τον… πρόδωσαν.

[πηγη]
Corfas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share