Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Άραβας δίνει 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την Ρεάλ!Το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ δίνει ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι για να αγοράσει την Ρεάλ Μαδρίτης...


Παρότι το 2010 δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά, φαίνεται πως από τώρα πάει να δημιουργηθεί η είδηση της χρονιάς και αυτό γιατί ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ Μπιν Ζαγιεντ Αλ Ναγιάν, είναι έτοιμος να καταθέσει 1 δισ ευρώ για την απόκτηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας θα έχει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στις αρχές του 2010, όπου και θα καταθέσει την πρόταση του για πλήρη αγορά των μετοχών του συλλόγου.

Βέβαια στην όλη προσπάθεια υπάρχουν και εμπόδια που έχουν να κάνουν κυρίως με το καταστατικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που νομικά είναι καταχωρημένη ως αθλητικός σύλλογος και όχι ως εταιρία. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει αγοραπωλησία με τον κλασικό τρόπο.

Οι νομικοί του Πέρεθ ψάχνουν να βρουν κάποιο "παραθυράκι" για να γίνει το ντιλ, αφού τα χρέη της βασίλισσας είναι υπέρογκα, με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία να έχει σκοπό να τα καλύψει.

sport24

Bocas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share