Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Χάκερ χτύπησαν το X-FACTOR



Σταματήστε την πειρατεία στο X-FACTOR.

Θα μπορούσε να είναι το σλογκαν για το Βρετανικό x-factor. Ανάστατοι νομικοί σύμβουλοι και συντελεστές της παραγωγής του X-factor στην Βρετανία με πειρατικές τηλεφωνικές γραμμές από τις οποίες μπορεί να ψηφίσει ο τηλεθεατής χωρίς υψηλές χρεώσεις.
Αντί για γραμμές με υψηλή χρέωση που είχαν χρονοβόρες καθυστερήσεις, μέσω του διαδικτύου σε ειδική σελίδα ενημέρωναν τους τηλεθεατές ότι πλέον είναι δυνατόν να ψηφίσει κανείς με συμβατική χρέωση. Πρόκειται για πειρατικές...



τηλεφωνικές γραμμές και η ψήφος μέσω του χακινγκ καταχωρείται. Η παραγωγή του talent show έχει θορυβηθεί μιας και χάνονται πολλά εκατομμύρια εξαιτίας των τηλεφωνημάτων αλλά και για τις πλαστές ψήφους. Για το λόγο αυτό η εταιρεία τηλεφωνία μαζί με το κανάλι 4 και το bbc προσπαθούν να βγάλουν άκρη και να δουν αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε άλλα shows. Υπήρχε μέρα που δεν καταγράφηκε ούτε μια ψήφος στα επίσημα τηλέφωνα για τους διαγωνιζόμενους του x-factor. Φέτος δεν είναι η χρονιά του x-factor στην βρετανία χάκινγκ και σε στην Ελλάδα τηλεφωνήματα για βόμβες.

[πηγή]

Corfu

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share