Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε την επιστολή του Παναθηναικού και την απάντηση του Ολυμπιακού....Ξεκίνησε το derby!

Το ντέρμπι ξεκίνησε πολύ πριν γίνει η σέντρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η αρχή έγινε με την επιστολή του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ κάνοντας ουσιαστικά επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη, με αφορμή τα όσα φέρεται να είπε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η επίσημη απάντηση του Ολυμπιακού δεν υπάρχει, αλλά κύκλοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μιλάνε για… επιλεκτική μνήμη. Νέα τοποθέτηση των "πράσινων" λίγο μετά...
Για να διαβάσετε την επιστολή και την απάντηση, πατώντας:

Η επιστολή του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε συνημμένα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου".


Η ανεπίσημη απάντηση του Ολυμπιακού

Άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην κορυφή της διοίκησης των πρωταθλητών αναφέρουν πως ο Κόκκαλης πήγε στο Ρέντη και μίλησε με τους παίκτες της ομάδας παροτρύνοντάς τους να κερδίσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Επίσης γίνεται λόγος για… επιλεκτική μνήμη αναφερόμενοι φυσικά στις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην κοπή της πίτας το 2008. "Δεν μπορούν να μιλάνε για τέτοια πράγματα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο πρώην πρόεδρος της ομάδας τους είπε σε εκδήλωση 1000 ατόμων "Γαμ… τον π… τον Ολυμπιακό". Αυτό μάλιστα ειπώθηκε δημοσίως και όχι Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας".

Επίσημη απάντηση από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καθώς δεν μπορεί να σχολιαστεί η επιστολή μέχρι να ενημερωθούν οι άνθρωποι της διοίκησης για το ακριβές περιοχόμενο και τα λεγόμενα του Πατέρα.

sport24


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share