Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η Μέγκαν Φοξ προσπαθεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο της...

Ξέρει τι κάνει η Μέγκαν

O Μάικλ Μπέι σκηνοθετεί τα διαφημιστικά της Victoria’s Secret, κάτι μάλλον αναπάντεχο αν κανείς τον έχει συνδέσει με ειδικά εφέ, action περιπέτειες και γιγάντια ρομπότ. Βέβαια, αποδεικνύει ότι ξέρει να εκτιμά τις σέξι παρουσίες, αφού επιμένει να υπερασπίζεται τη Μέγκαν Φοξ, παρά τα δικά της πικρόχολα σχόλια: Πρόσφατα χαρακτήρισε το σκηνοθέτη «εφιάλτη», έκανε λόγο για «χιτλερική συμπεριφορά» στο πλατό, ενώ παλιότερα είχε παραπονεθεί ότι ο ρόλος της στο Transformers δεν αναδείκνυε τα υποκριτικά της skills.

Το κορίτσι είναι αλλού και δεν το κρύβει. Αν και μόλις 23 ετών, έχει ήδη φορέσει το παλτό της ντίβας και λέει μπροστά στις κάμερες ό,τι γουστάρει, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αντζελίνα Τζολί αρκετά χρόνια πριν κι ας μην της αρέσει να ακούει πόσο προσπαθεί να της μοιάσει. Με την τελευταία επιτυχία της, Jennifer’s Body (προσεχώς στις αίθουσες) προσπάθησε να δείξει κάτι περισσότερο από το sex appeal της, αλλά μάλλον έχει πολύ ακόμα δρόμο να διανύσει προτού χτυπήσει το τηλέφωνο για ένα ρόλο που δε θα βασίζεται στο τέλειων αναλογιών κορμί της και στο λαμπερό της πρόσωπο. Πάντως, ο Μάικλ Μπέι είναι μαζί της.

Παρακολουθώντας το show της Victoria’s Secret, κλήθηκε να σχολιάσει τα καμώματα της νεαρής πρωταγωνίστριας και η πρώτη του ατάκα ήταν: What can I say? I love her. Φυσικά, ο κόσμος της show biz ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι. Ο Μπέι είπε ότι δεν ενοχλήθηκε από την επίθεση της Μέγκαν, αφού η ίδια του τηλεφώνησε για να του ξεκαθαρίσει ότι όλα γίνονται για τον Τύπο! Ok, το καταλάβαμε. Η Φοξ χτίζει ένα προφίλ ατίθασης σταρ και όλα τα υπόλοιπα υπηρετούν αυτό το βασικό στόχο.

Η μόνη είδηση (αν επιβεβαιωθεί φυσικά) που έδωσε ο σκηνοθέτης είναι ότι στο τρίτο Transformers ο ρόλος της σέξι Μέγκαν μεγαλώνει και γίνεται πιο «απαιτητικός και ουσιαστικός». Βέβαια αν σκεφτείς τις δουλειές του Μπέι (action up, acting down), αυτό είναι κάπως οξύμωρο, οπότε πάλι σε σέξι πόζες θα τη δούμε, ακόμα κι αν το κείμενό της έχει ενισχυθεί με μερικές ατάκες παραπάνω.

Πηγή: new.e-go
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share