Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Χαρακτηριστηκά του νέου pes 2010








Πιάσε μια από τις καλύτερες ομάδες του Champions League και κάνε την πορεία σου για τα ύψη. Φτιάξε την ομάδα σου ανάλογα με το σύστημα που σε εμπνέει και κίνησε την ομάδα ώστε να κατακτήσεις το μεγάλο πρωτάθλημα σε ένα επίπεδο πριν την εικονική πραγματικότητα! Τα καλύτερα τουρνουά για εσένα και τους φίλους σου είναι εδώ.. Μην το χάσεις!


360 Μοίρες και νέες κινήσεις

Το 360ο στις κινήσεις των παιχτών είναι κάτι το οποίο θα το δεις μόλις μπεις στο γήπεδο! Πραγματικά οι παίχτες έχουν φανταστικές κινήσεις! Πάνε οι εποχές που περιμέναμε ο παίχτης να κοντρολάρει με το στήθος και να κατεβάσει την μπάλα ώστε να σουτάρει. Εδώ τα γκολ είναι πολύ θεαματικά και καθαρά επαγγελματικά! Ακόμα και εσένα σε κάνουν να το βλέπεις στο replay ξανά και ξανά! Επίσης υπάρχει πλέον προαιρετικός χειρισμός του τερματοφύλακα.

Γραφικά

Όλη η μηχανή έχει στηθεί από την αρχή. Οι παίκτες είναι πιο ρεαλιστικοί, τα πρόσωπα είναι σαν αληθινά και οι κινήσεις έχουν περαστεί με τη μέθοδο motion capture από τις πραγματικές κινήσεις των παικτών. (ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι κινείται όπως και στην πραγματικότητα). Ο φωτισμός, το γρασίδι, τα μοντέλα και οι σκιές είναι όλα τελείως αλλαγμένα. Όταν μπορείς να πετύχεις σε ένα παιχνίδι θεαματικά γκολ πρέπει να έχεις και ένα θεαματικό κοινό! Το κοινό είναι ένα από τα πιο καυτά που έχουν γίνει ποτέ! Δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα και όλη η μαγεία του γηπέδου μεταφέρεται ρεαλιστικά σε εσένα, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική!

Licenses

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ εμφανίζονται επίσημα μαζί με πληθώρα άλλων ομάδων και πολλά νέα γήπεδα. Περισσότερες ομάδες και μεταγραφές θα έρθουν στα patches. Υπάρχουν πλέον επίσημα δικαιώματα από ρούχα και παπούτσια.

Ελληνικό Μενού

To Ελληνικό μενού βοηθάει στην κατανόηση πολλών στοιχείων του παιχνιδιού και κάνει πιο ενδιαφέρον το mode «Γίνε θρύλος» (become A legend). Έτσι όσοι δεν είχαν κάνει καν τον κόπο να μπουν στο κλίμα του become a legend στο PES2010 θα είναι η πιο συναρπαστική ενότητα! Η συγκεκριμένη ενότητα είναι για μεγάλα παιχνίδια!

Online

Το παιχνίδι έχει πλέον στηθεί με φόντο το Online. Το online θα τρέχει τώρα πολύ πιο γρήγορα. Η δημιουργία κοινότητας έχει επίσης ενδιαφέρον. Αυτή η καινούργια ενότητα δίνει την δυνατότητα για το online να έχεις όλους τους φίλους σου στο pes online συγκεντρωμένους και επίσης σου κρατάει όλα τα αποτελέσματα που έχουν έρθει με κάθε φίλο σου ξεχωριστά!

Master League, Champion’s League, Europa League

Στο master league έχεις πλέον την δυνατότητα να κάνεις έξοδο στο champion’s league και σε περίπτωση που τερματίσεις στους ομίλους 3ος τότε πηγαίνεις κατευθείαν στο Europa league ( πρώην UEFA). Επίσης στο master league το εισόδημα της ομάδας σου δεν εξαρτάται μόνο από τις νίκες και τις ισοπαλίες αλλά και από τους χορηγούς. Δηλαδή όσο καλύτερη ομάδα γίνεσαι τόσο πιο σημαντικοί χορηγοί σε πλησιάζουν! Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο έχει προστεθεί είναι η δυνατότητα μεταγραφής παιχτών από τους νέους της ομάδα σου.


Management

Έχει αλλάξει εντελώς η νομισματική πολιτική , δηλαδή έχουμε πλέον να διαχειριζόμαστε τις μεταγραφές και την χορηγήσεις σε (€,$ £) κάτι το οποίο σε βοηθάει πάρα πολύ στις διαπραγματεύσεις.

Στρατηγική

Οι επιλογές του στησίματος έχει αλλάξει αρκετά. Έχεις την δυνατότητα να ορίζεις πόσο τις % επιθετική ή αμυντική θέλεις να παρουσιαστεί η ομάδα σου. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις ανάλογα και με το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου σου πόσο θέλεις οι παίχτες να παίζουν το παθητικό offside.

sport24

Anto


0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share