Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Οι Άγγλοι ζητούν λεφτά πίσω απ' τον πρωθυπουργό τους!!


Μπορεί να τους βρίζουμε, να τους θεωρούμε φλώρους και gay αλλά οι Άγγλοι εκτός από μαθήματα μουσικής (βλέπε Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Black Sabbath και πάρα πολλά άλλα!!!) έχουν αρχίσει και δίνουν και μαθήματα "σωστού" και ευσεβούς προς την κοινωνία πολίτη!! Κάποιους μήνες πριν, είχε βγει στη φόρα το σκάνδαλο των βουλευτικών δαπανών που καταχράζονταν οι πολιτικοί της χώρας και ο λαός τους ανάγκασε να γυρίσουν πίσω τα χρήματα μέχρι την τελευταία δεκάρα!!! Και μιλάμε για ποσά μηδαμινά μπροστά σε αυτά που έχουν φάει από μας οι δικοί μας!!
Ο μόνος που είχε γλιτώσει ήταν ο πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν!! Έλα όμως που τον τσάκωσαν και αυτόν τα αλούπια οι Τσάρλιδες!!!!

Ζητούν να επιστρέψει πίσω στο ταμείο του κράτους το ποσό των 12.000 λιρών που χρησιμοποίησε ως βουλευτική δαπάνη για να...καθαρίσει και συντηρήσει τον κήπο του δεύτερου σπιτιού του!!!!! Την λαμογιά ανακάλυψε και αποκάλυψε ανεξάρτητος ερευνητής τον οποίο είχε διορίσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός!!Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του που λένε!! Καλά να πάθει...

Εμείς γιατί είμαστε τόσο χάπατα και ενώ μας έχουν φάει και το τελευταίο ευρώ που μας είχε μείνει(αντί για την τελευταία δραχμούλα που λέγαμε...ααααχ, που πήγε η δραχμούλα μας!!) και ενώ χρωστάμε της Μιχαλούς αντί να ζητήσουμε...ή μάλλον να απαιτήσουμε να επιστραφούν τα χρήματα πίσω στο ταμείο καθόμαστε και τους κοιτάμε με ανοιχτό το στόμα και λέμε "ποποοοο...τόσα λεφτά έφαγε ο αλήτης??Α να χαθει!! Ο παλιάνθρωπος" και μετά από μια βδομάδα μας ρωτάνε "είδες τι έκανε ο τάδε", "έλα ρε που το θυμήθηκες αυτό!! το 'χα ξεχάσει εντελώς, που να ασχολείσαι τώρα!!". Ρε με τα λεφτά που έχουν φάει ξέρετε πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν στη χώρα?? Με την προϋπόθεση βέβαια οτι δεν θα τα μεταχειριστεί κάποιος του συναφιού τους... Γιατί να μην μπορέσουμε έστω μια φορά να συννενοηθούμε όλοι μαζί για το καλό όλων αντί να τσακωνόμαστε για το καλό το δικό μας ή το κόλλημα που έχουμε από τους γονείς μας , τους παππούδες μας κλπ. Δεν θέλετε ε?? Αφού μπορεί, ας τα φάει μωρέ..Και μεις στη θέση του το ίδιο θα κάναμε ε?? Γι΄αυτο μια ζωή θα κλαίμε τη μοίρα μας, πουλώντας μούρη πολιτισμού χαμένου εδώ και αιώνες και άσε τους φλώρους τους Άγγλους να τρέχουν πίσω απ' τα δικαιώματα τους!! Φραπές και καρέκλα να κάτσουμε να υπάρχει και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο από μόνα τους... Α ρε...Ελληνάρες!!


jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share