Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς στο γυάλινο μουσικό θέατρο...Όλες οι πληροφορίες...


http://4.bp.blogspot.com/_9l7aVD9xdqw/SFj8YvoTV2I/AAAAAAAAAvQ/G1djR5wfg5E/s400/katsimixasxydousfront%2520(Small).jpg



Με τον τίτλο «Τα τραγούδια της καρδιάς μου», δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί έστησαν μια μουσική παράσταση και θα την παρουσιάζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεκινώντας στις 13 Νοεμβρίου.
Ο Πάνος Κατσιμίχας & ο Μάνος Ξυδούς δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι δύο αγαπημένοι φίλοι και δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, που μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τη μουσική, το καλό ελληνικό τραγούδι, αλλά και για τα μεγάλα αιτήματα του καιρού μας.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χειμερινή σεζόν και μια εξίσου επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, αποφάσισαν να συνεργαστούν και φέτος, παρέα με τον Τόλη Φασόη, ιδρυτή, συνθέτη και ερμηνευτή του θρυλικού συγκροτήματος της δεκαετίας του '80 Sharp Ties, (ο οποίος πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο), το Μάνο Λυδάκη, έναν νέο ταλαντούχο τραγουδοποιό (ο οποίος επίσης μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδώσει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά) και τον Πάρη Γκαγκαστάθη, έναν πολύπλευρο μουσικό, τραγουδιστή και φίλο από τα παλιά.

Στις εμφανίσεις τους, θα ακουστούν τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους και βέβαια, από τις μεγάλες στιγμές του Πάνου Κατσιμίχα (από τη συνεργασία του με τον Χάρη) και του Μάνου Ξυδούς (με τους Πυξ Λαξ).
Το παζλ ολοκληρώνεται με τραγούδια των: Γ. Ανδρέου, Θ. Μικρούτσικου, Jacques Brel, Pink Floyd, Lou Reed, B. Dylan, R.E.M, Rage against the machine, Van Morrison και ένα μικρό αφιέρωμα στους Beatles.

Παρασκευή & Σάββατο Ώρα Έναρξης: 22:30 15€ Μπαρ, 35€ Ελάχιστη Κατανάλωση

www.gialino.gr




Anto



0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share