Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Όλες οι προσφορές για τον μαθητικό υπολογιστή, απ όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα!!!!

Με την έναρξη της διάθεσης των «μαθητικών υπολογιστών» σε 126.000 μαθητές της πρώτης τάξης του Γυμνασίου στο πλαίσιο της δράσης για την<< ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΞΗ>>, η μάχη ανάμεσα στις εταιρείες του χώρου έχει ανάψει για τα καλά. Τις τελευταίες ημέρες ουκ ολίγες είναι αυτές, που έσπευσαν να ανακοινώσουν με δελτίο Τύπου τις δικές τους προτάσεις. Ας δούμε, με χρονική σειρά από την περασμένη εβδομάδα μέχρι σήμερα, ποιες προσφορές έχουν ανακοινωθεί:

  • Πλαίσιο Computers: Με κάθε μαθητικό netbook με οθόνη 10 ιντσών, το Πλαίσιο, σε συνεργασία με τη Vodafone, δίνει δώρο 9 μήνες ασύρματο Internet Vodafone Mobile Broadband, αξίας έως 200 ευρώ χωρίς υποχρέωση σύνδεσης. Επιπλέον, με κάθε μαθητικό netbook με οθόνη 11 ιντσών ο μαθητής παίρνει δώρο 3 μήνες ADSL Internet 6Mbps ή 24Mbps από τη Hellas Online και 10 ημέρες Vodafone Mobile Broadband. Ειδικά για τα Turbo-X netbook παρέχεται επιπλέον: δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 7 και το πακέτο εφαρμογών MS Office 2007 Standard Student στα μοντέλα Turbo-X Escape.
  • Wind: Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 προσφορές με φορητούς υπολογιστές Asus ενώ η Wind προσφέρει στους γονείς των μαθητών που μετέχουν στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη» επιπλέον δωρεάν σύνδεση στο Ίντερνετ. Συγκεκριμένα, με κάθε υπολογιστή Αsus Eee PC 1005HA - Μ (οθόνη 10‘’), η Wind προσφέρει επιπλέον μία επίπεδη LCDοθόνη LG 19 ιντσών, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec, ενώ με κάθε υπολογιστή Asus Eee PC 1101HA (οθόνη 11,6‘’) η Wind προσφέρει επιπλέον ένα πολυμηχάνημα Epson, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec.
  • Media Markt: Ένα δώρο με την υπογραφή των εκδόσεων Λιβάνη περιμένει τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα εξαργυρώσουν το κουπόνι αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή σε κατάστημα της αλυσίδας Media Markt. Με την εξαργύρωση του συγκεκριμένου κουπονιού σε ένα από τα 8 καταστήματα του δικτύου της Media Markt σε όλη την Ελλάδα, οι μαθητές αποκτούν δωρεάν ένα «power stick» στο οποίο περιέχονται ενσωματωμένα σε ψηφιακή μορφή 13 συνολικά σχολικά βοηθήματα για τα μαθήματα της Α’ Γυμνασίου, από τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη και τις Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem. Συγκεκριμένα, ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη διαθέτει τα σχολικά βοηθήματα για τα καίρια μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών & Μαθηματικών (5 συνολικά για τα μαθηματικά), ενώ οι Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem προσφέρουν τα βοηθήματα για τα μαθήματα Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Εικαστικών, Αγγλικών & Γαλλικών.
  • Γερμανός: Εκτός από netbook, διάφορα δώρα περιμένουν όσους μαθητές επισκεφτούν τα καταστήματα Γερμανός για να εξαργυρώσουν το ειδικό κουπόνι του προγράμματος. Συγκεκριμένα, με την αγορά του netbook Compaq Mini 110c-1030SV, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 200 ευρώ (Πολυμηχάνημα HP DeskJet F4280 All-in-One, Ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Οπτικό mouse LG, Θήκη Netbook LG και ένα Εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Με την αγορά netbook Asus Eee PC 1101HA, με οθόνη 11,6’’ σε λευκό, μαύρο, μπλε ή ροζ χρώμα, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 120 ευρώ (ηχεία με sub-woofer Logitech S-220, Microsoft Compact Optical Mouse 500 και ένα εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Επιπλέον, οι μαθητές θα επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς για Internet, με σύνδεση στα προγράμματα Internet On The Go της Cosmote.
  • Saturn: Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα της Saturn για να εξαργυρώσουν το κουπόνι για την αγορά του ηλεκτρονικού υπολογιστή, λαμβάνουν ταυτόχρονα δωροκάρτα αξίας έως 100 ευρώ και επιπλέον τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης ειδικής μαθητικής ενότητας «Χρήση Η/Υ για Windows» που η αλυσίδα προσφέρει σε συνεργασία με την Eurolab. Επίσης, οι καταναλωτές που είχαν προχωρήσει σε προπαραγγελία της συσκευής μέχρι την Τετάρτη 30/09, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν και ένα πολυμηχάνημα Canon αξίας 60 ευρώ.
  • Cosmote: Διάφορα δώρα σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα προμηθευτούν netbook από τα καταστήματά της προσφέρει η Cosmote. Συγκεκριμένα, με το netbook Compaq Mini 110c-1030SV, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 200 ευρώ (Πολυμηχάνημα HP DeskJet F4280 All-in-One, Ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Οπτικό mouse LG, Θήκη Netbook LG και ένα Εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Επίσης, με το netbook Asus Eee PC 1101HA, με οθόνη 11,6’’ σε λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 120 ευρώ (Ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Microsoft Compact Optical Mouse 500 και ένα Εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Επιπλέον, οι μαθητές θα επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς για πλοήγηση στο Internet, μέσω σύνδεσης Cosmote Internet On The Go που προσφέρει ταχύτητες έως 21.6 Mbps για λήψη δεδομένων σε όλο και περισσότερες περιοχές.
My phone

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share