Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

O Darryl "DMC" McDaniels των Run-DMC έρχεται Ελλάδα!!!Λίγο μετά τη νέα χρονιά μια από τις σημαντικότερες συναυλίες στο κομμάτι του "hip hop live", έρχεται στο Bios!

O Darryl "DMC" McDaniels ένα εκ των ιδρυτικών μελών των θρυλικών RUN-DMC, έρχεται να μας ξεσηκώσει στις 17 Ιανουαρίου!Mια μεγάλη προσωπικότητα της παγκόσμιας hip hop σκηνής. Ένας πρωτοπόρος του μουσικού αυτού είδους, ζωντανά στην Αθήνα!

Τη live εμφάνισή του DMC θα πλαισιώσει το χορευτικό show από B-Boys και δυναμικά παράλληλα δρώμενα!


O Darryl McDaniels, υπήρξε ένας εκ των μοναδικών καλλιτεχνών της hip hop που μπήκε πέρυσι στο περιώνυμο "Rock N Roll Hall of Fame",με τους RUN DMC και τον Run να ευθύνονται για την έκρηξη του είδους στις αρχές της δεκαετίας του 80'. Δεν έχει μόνο πολυπλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, σόλο δισκογραφία αλλά έχει επηρεάσει και μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής. Από το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι "Guitar Hero" μέχρι τις διαφημιστικές καμπάνιες της Adidas, o DMC αποτελεί ένα διαχρονικό πρόσωπο της σκηνής.

Πρόσφατα επανενώθηκε στη σκηνή με τους Aerosmith για μια ζωντανή εκτέλεση του αθάνατου κομματιού συνεργασίας "Walk This Way", ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές από το MTV έως το show του Jay Leno. Στο κινηματογράφο κομμάτια του ακούγονται από το "Krush Groove" μέχρι τη σειρά "Die Hard".

Ένας απόλυτος rock star και μια περσόνα με σημασία για τη rap μουσική. Tα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση σχετικά με τη φροντίδα και υιοθεσία ορφανών παιδιών.


Λίγα λόγια για τους Run DMC

Οι Run DMC είναι οι πρώτοι rappers που απέκτησαν χρυσό άλμπουμ, το Run-DMC (1984)-και το πρώτο ραπ σχήμα μου εμφανίστηκε ποτέ στο MTV & και έγινε δημοφιλές μέσω του καλωδιακού καναλιού, κατακτώντας έτσι το σε μεγάλο βαθμό λευκό κοινό. Ηardcore hip hop και σόλο κιθάρα, με επιτυχίες όπως το "Rock Box" (1984) και μια νέα έκδοση του 1986 Aerosmith 's "Walk This Way". Άλλα hits των Run DMC αποτελούν το "King of Rock" (1985), το "My Adidas" (1986) -εδραιώνοντας την πρώτη χορηγική συνεργασία μεταξύ καλλιτεχνών της hip hop σκηνής και μιας μεγάλης εταιρείας- καθώς και το « It'sTricky" (1987). Αν και ποτέ το group δεν διαλύθηκε επίσημα, οι εμφανίσεις τους και οι δραστηριότητες τους μειώθηκαν σημαντικά κατά τη δεκαετία του 1990. Το 2002 ο Jam Master Jay πυροβολήθηκε θανάσιμα σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων στην Τζαμάικα, Queens.


Πηγή: mad - opencalendar

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share