Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Κορυφαίος ο Σισέ βάση αριθμών!

Κορυφαίος ο Σισέ βάση αριθμών!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Super League σύμφωνα με την ιστοσελίδα FTBL, που ασχολείται αποκλειστικά με τις συνολικές επιδόσεις ποδοσφαιριστών ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που έχουν σε συλλογικό, διεθνές, αλλά και εθνικό επίπεδο!...


Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 11 γκολ, συγκέντρωσε 99.59 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού.
Ο Σουηδός αμυντικός έρχεται πίσω από τον Σισέ στη λίστα με 94.14, επίδοση πάρα πολύ υψηλή για σέντερ μπακ πάντως, που τον φέρνει και στη δεύτερη θέση των Σουηδών ποδοσφαιριστών, καθώς μόνο ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συγκέντρωσε υψηλότερο ποσοστό.

Αναφορικά με τους μέσους του πρωταθλήματος μας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο κορυφαίος όλων, μαζεύοντας 76.42 πόντους με τον Κώστα Κατσουράνη να ακολουθεί με 71.21 πόντους. Τέλος, καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει συγκεντρώσει 63.27 βαθμούς.

Από κει και πέρα, την πρωτοπορία από όλους τους παίκτες της υφηλίου έχει ο Λιονέλ Μέσι, με τους Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Βίγια της Βαλένθια και Τσάβι της Μπαρτσελόνα, να ακολουθούν.

Bocas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share