Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Mια ταινία με μόλις 9 ατάκες...στην κορυφή του box office..!!!


Η ταινία " Στη Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων" που αποτελεί τη μεταφορά στον κινηματογράφο του κλασσικού παιδικού βιβλίου του Μωρίς Σένμπακ, κυριαρχεί στην κορυφή του καταλόγου των εισπράξεων στις ΗΠΑ και τον Καναδά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Σπάικ Γιονζ απέφερε στα ταμεία της εταιρίας παραγωγής 32,5 εκατομμύρια δολάρια. Η μεταφορά στον κινηματογράφο που εικονογραφημένου βιβλίου που περιλαμβάνει μόλις εννέα ατάκες είναι ένα συνδυασμός κανονικών σκηνών ταινίας, με ηλεκτρονικά κινούμενα σχέδια και μαριονέτες, που οι σινεφίλ περίμεναν με αγωνία αλλά οι κινηματογραφικοί κριτικοί εκτιμούν ότι είναι μια δουλειά πολύ τρομακτική για τα παιδιά που τη χαρακτήρισαν "έργο τέχνης" για τους ενήλικες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το θρίλερ "Νομοταγής Πολίτης", με 21 εκατομμύρια δολάρια στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Τζέιμι Φοξ και ο Τζέραλντ Μπάντλερ, ενώ η ανεξάρτητη παραγωγή χαμηλού κόστους " Μεταφυσική Δραστηριότητα" καταλαμβάνει την τρίτη θέση του box office με 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η κωμική ταινία " Ζευγάρια στα Βαθιά" που την περασμένη εβδομάδα ήταν στην κορυφή του καταλόγου με τις καλύτερες εισπράξεις έπεσε στην τέταρτη θέση με 18 εκατομμύρια δολάρια και την πεντάδα κλείνει η ταινία τρόμου "The Stepfather" με 12,3 εκατομμύρια δολάρια.


iKypros


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share