Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Έφαγε ξύλο η Leona Lewis!!!

Ήταν ήρεμη-ήρεμη η γυναίκα, υπέγραφε τα αυτογραφάκια της, απολάμβανε τα θετικά σχόλια όσων είχαν μαζευτεί εκεί γύρω και σε μια στιγμή...Τσουπ σκάει και ένας τυπάς για αυτόγραφο και την αρχίζει στις μάπες!!!

Οι μπράβοι εννοείται έδρασαν γρήγορα και τη σώσανε την κακομοίρα!! Κάλεσαν την αστυνομία και τον συνέλαβαν ενώ μάρτυρες είπαν οτί καθώς τον μετέφεραν από τον χώρο για το τμήμα αυτός είχε πεθάνει στα γέλια!!!

"Ετρεχε με το χέρι της στο μάτι της και είδα έναν άνδρα στο πατωμα. Ξαφνικά η ασφάλεια έπεσε πάνω του, και όσο οι μπράβοι τον σήκωναν όρθιο, εκείνος απλά γελούσε προκλητικά" " είπε ένας μάρτυρας.

Παράλογο αυτό που έγινε όπως επίσης παράλογο είναι και το θέμα για το οποίο υπέγραφε αυτόγραφα η δεσποινής!! Έγραψε την αυτοβιογραφία της και υπέγραφε στα αντίτυπα!! Ποιά είναι ρε παιδιά η Liona?? Ο Μόρισον είναι και πουλάει τόσο πολύ η αυτοβιογραφία της? Μια κοπελίτσα (πάνω από 25 δεν πιστεύω οτι είναι) που πήγε σε ένα show, τραγούδησε και έγινε διάσημη..Έχει φωνή δεν μπορώ να πώ αλλά έλεος!!! Τι μπορεί να έχει να πει η αυτοβιογραφία της?? Και γιατί να υπάρχει κόσμος που πάει και χαλάει τα λεφτά του σε τέτοιες σαχλαμάρες?? Ρε θα τρελαθούμε τελείως????????

Παρακάτω έχουμε το βίντεο που τράβηξε κάποιος μόλις έπεσε η γροθιά..Δεν πρόλαβε να την καταγράψει το μόνο που δείχνει είναι τους μπράβους να τον έχουν ρίξει κάτω και την Liona να φεύγει κρατώντας τα μούτρα της!!



jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share