Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστηκής....


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος Αθηνών 1-2
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Αναστασάκος, ενώ μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Περόνε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 86ο λεπτό με γκολ του Καούνου.


Ολυμπιακός-Εργοτέλης 2-1

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθήνα)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη


Με εντυπωσιακό γκολ του "λυτρωτή" Ντουντού στο 85ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και πήρε την πιο αγχωτική του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 του σκληρού Εργοτέλη.
Μακριά από το καλό του πρόσωπο και τις θεαματικές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών, οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα βρήκαν σκούρα κόντρα στον Εργοτέλη, όμως με ανατροπή αλά Σταντάρ Λιέγης πήραν ένα σημαντικό τρίποντο νικώντας όχι μόνο τους Κρητικούς αλλά και την κούραση. Οι παίκτες του Ζίκο βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως με δύο γκολ στο τέλος των δύο ημιχρόνων απέφυγαν μια γκέλα που έμοιαζε μέχρι το 85' πάρα πολύ πιθανή και σκαρφάλωσαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, μόνο καλά λόγια μπορούμε να γράψουμε για τον Εργοτέλη που δεν χαμπάριασε από "Καραϊσκάκη" και βαριές φανέλες, κοίταξε στα μάτια τους Πειραιώτες, έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα δημιουργώντας ένα κάρο ευκαιρίες όμως στάθηκε άτυχη και έφυγε δίχως βαθμό από το Φάληρο. Είναι ελάχιστες οι ομάδες που παίζουν δίχως φόβο στην έδρα του Ολυμπιακού και γι αυτό ο Εργοτέλης αξίζει συγχαρητήρια.

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από άποψη θεάματος, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι "κυανέρυθροι", αν και βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Ντιμπαλά στο 15', αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Γουνδουλάκη. Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες τους, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον -κορυφαίο του γηπέδου- Μπάλαμπαν στο 23', ενώ ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με το γκολ του Καστελιόνε στο 72ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη του φετινή συμμετοχή πραγματοποίησε ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπόσκο Μπάλαμπαν στο 75ο λεπτό.

Πηγή:sport24



Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share