Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οδηγοί ΟΑΣΘ vs «Επιβάτες Θεσσαλονίκης»!

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους οδηγούς του ΟΑΣΘ....
Μπας και βγήκαν απο βασιλικό μ@υνι;;;;;;
Μήπως εκεί στον Οασθ τους οδηγούς, τους δίνουν 3000ευρό +bonus+ταξίδια +κάθε βράδυ με διαφορετική π@υτάνα!;;;;;;;;;;;;
Έλεος ρε!
Έρχονται οι μέρες που θα βγαίνει ο κοσμάκης στους δρόμους χωρίς φράγκο ,ταλαιπωρημένος και οργισμένος και θα σουτέρνει κάθε χαζοπαλίκαρο που θα παίζει με το πόνο του!
Δείτε την αστεία ανακοίνωση του συνδικάτου των οδηγών του ΟΑΣΘ....Γελάει ο κόσμος:


Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στον ΟΑΣΘ και τους «Επιβάτες Θεσσαλονίκης». Αυτήν τη φορά οι εργαζόμενοι του Οργανισμού είναι αυτοί που αντιδρούν. Ετσι, με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, επισημαίνεται ότι τα λεωφορεία θα ακινητοποιούνται όταν εισέρχονται οργανωμένες ομάδες και δημιουργούν αναστάτωση με συνθήματα, πανό και προτροπές προς τους επιβάτες να μην κόψουν εισιτήριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ακινητοποίηση των λεωφορείων θα γίνεται για λόγους ασφαλούς οδήγησης και προστασίας των επιβατών από τυχόν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων.

«Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστεί, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτό. Θέλουμε την κατανόηση και συμπαράσταση των επιβατών για την εκπλήρωση του κοινωνικού μας καθήκοντος, που είναι η ασφαλής μεταφορά των πολιτών - επιβατών», υπογραμμίζει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του




seleo.gr




Anto-Pets

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ . 5-10 ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share