Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Η ανακοίνωση του gamato.info προς τους χρήστες του site...

Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server.
Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας gamato.info δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα gamato.info για να διανέμετε ή να κατεβάζετε οποιοδήποτε υλικό εφόσον δεν έχετε τα νόμιμα δικαιώματα για να πράξετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, εκτός εάν σας το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας σας.
Είναι κατ εξοχήν δική σας ευθύνη να τηρήσετε αυτούς τους όρους.
Με την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα gamato.info, εικάζεται ότι εσείς σαν χρήστης έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνήσει σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής.

Με λίγα λόγια το γαμάτο άνοιξε σαν να μην τρέχει τίποτα μετά από τόσο καιρό βάζοντας στο τέλος μια ανακοίνωση... εσάς ποια η γνώμη σας για την παραπάνω ανακοίνωση?
από την στιγμή που το site είναι σε λειτουργιά γιατί να ευθύνεται ο χρήστης και όχι ο admin που είναι ο ιδιοκτήτης  του site?
 
Corfas

4 σχόλια:

 1. τελικα ειναι επικυνδινο να κατεβαζουμε απο το γαματο η οχι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μάλλον θα φάγανε γερό κράξιμο και ξηγιούνται έτσι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγω λεω ας πιασουν πρωτα του εμπορους ναρκωτικων
  οι λαθρομεταναστες

  ας λυσουν τα χιλιαδες προβληματα που υπαρχουν
  και μετα οταν καταφερουν να τα λυσουν
  ας πιασουν και αυτο το θεμα


  ΥΓ
  τις υποκλοπες που βγαλαν τα καναλια τους πιασαν ?????

  ε ας βρουν πρωτα αυτους και μετα ας ψαξουν και για αυτους που κλεβουν τα cd και λοιπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "nobi" εννοείτε ότι αν κατεβάζεις η να ανεβάζεις απο το internet αρχεία που έχουν πνευματικά δικαιώματα θεωρείτε πειρατεία όποιο και να είναι αυτό το site, απλά πρώτα δεν το έγραφαν ενώ τώρα το γράφουν για να είναι καλυμενοι!!!

  "iliokamenos" το αν έφαγαν γερο κράξιμο αυτό δεν το ξέρω, ίσως απλά να φοβήθηκαν μόνο και να περίμεναν να δουν τι παίζει μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, την αλήθεια μόνο το staff του gamato την γνωρίζουν όλα τα άλλα που λέμε και που ακούγονται για εμένα είναι απλά εικασίες!!!!

  "Ανώνυμος" θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά το κράτος είναι κράτος πάντα θα είναι ελεύθερα τα μεγάλα ψάρια και πάντοτε θα κυνηγάν τα μικρά.. πάνω απ'ολα το συμφέρων!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share