Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η μεγάλη μέρα πέρασε!! Νικήτρια η Σεράινα...(Βίντεο)


Τέλος λοιπόν στην αγωνία των μοντέλων του ριάλιτι σόου που μετά από τόσους τσακωμούς και αλληλοβρισίματα, με τη Σεράινα το next top model της Ελλάδας.

Η 20χρονη κρητικοπούλα κατάφερε να κερδίσει τις υπόλοιπες φιναλίστ, Ιωάννα, Μαρία, Μόνικα και να κατακτήσει το έπαθλο που είναι ένα συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο.



Στον Αντ1 έδωσαν αρκετές φορές παράταση στο τάλεντ σόου.

Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο, η νικήτρια κερδίζει και ένα χρυσό συμβόλαιο με ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων του εξωτερικού.

Οι 4 υποψήφιες που κατάφεραν να μπουν στην τελική 4του ελληνικού ριάλιτι με μοντέλα «NextTop Model» ήταν η Ιωάννα, η Σεράινα, η Μόνικα και η Μαρία.

Η 20χρονη κρητικοπούλα γοήτευσε τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές, με τη μεσογειακή ομορφιά της και κατέκτησε τελικά τον τίτλο του πρώτου Next Top Model.


Η Σεράινα βρέθηκε στον τελικό, έχοντας δίπλα της την έκπληξη της διοργάνωσης, τη Μόνικα, η οποία πλασαρίστηκε στην θέση της φιναλίστ.

Οι κριτές κατέληξαν στην Σεράινα, μετά από συνεχείς συσκέψεις, τονίζοντας την εξέλιξή της στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό βέβαια γινόταν πάντα σε αντιδιαστολή με τη θέληση της Μόνικας να διεκδικήσει επίσης μία θέση στον τελικό του πρώτου Next Top Model

Σε αυτή την αναμέτρηση νικήτρια βγήκε η Σεράινα, η οποία κερδίζει τη συνεργασία με γνωστό πρακτορείο του Λονδίνου, πολλά δώρα, αλλά και πολλές ευχές για μια καλή διεθνή καριέρα.


Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν όμως και η αντίδραση της φιναλίστ Μόνικας, η οποία αποδέχθηκε το αποτέλεσμα χωρίς τα γνωστά μοντελοκατινιάσματα και αποχώρησε περήφανη, ξέροντας ότι έχει καταφέρει ήδη πολλά.

Περαιτέρω πληροφορίες από τα βιντεάκια παρακάτω... Να δώσω και γώ τα συγχαρητήρια μου στην Σεράινα λοιπόν αν και θα γούσταρα να βγει το Μαράκι!!!



Πηγή: madata.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share