Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

To διαζύγιο της χρονιάς Μενεγάκη - Λάτσιος

Βόμβα μεγατόνων έπεσε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη από το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Ύστερα από εννέα χρόνια κοινής πορείας το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε με ένα λιτό δελτίο τύπου να ανακοινώσει στα ΜΜΕ την απόφασή του να χωρίσει. Ειδικότερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος στην ανακοίνωση που έβγαλαν από κοινού αναφέρουν ότι: «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλα πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ελένη Μενεγάκη εργαζόταν στον ANT1 και ο Γιάννης Λάτσιος είχε τη θέση που έχει και σήμερα στο κανάλι. Ο έρωτάς τους τους οδήγησε στην εκκλησία και το 2001 παντρεύτηκαν. Καρποί του έρωτά τους τα τρία τους παιδιά. Το 2002 απέκτησαν  τον Άγγελο-Ιωάννη, ενώ τρία χρόνια αργότερα ήρθε η Λάουρα. Στις 28 Ιανουαρίου 2008 απέκτησαν και την τρίτη τους κόρη, τη Βαλέρια.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου από τον Ant1 τον ακολούθησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου συνέχισε να παρουσιάζει με επιτυχία το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 αλλά η Ελένη έμεινε στο κανάλι της Κάντζας.

Τον Ιούλιο του 2007 το ζευγάρι μετακόμισε στο καινούργιο τους σπίτι στα Μελίσσια. Το σπίτι ετοίμαζε από το 2005 η ίδια η Ελένη και πρόκειται για μια εντυπωσιακή πέτρινη μονοκατοικία με πάρα πολλά παράθυρα.
Η είδηση του διαζυγίου έχει ταράξει το χώρο της show bizz καθώς το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Κανείς δεν περίμενε να γίνει έτσι ξαφνικά αφού δεν είχαν αφήσει να φανούν τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν, προς τα έξω.



corfas

πηγη

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share