Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Oνομασία και Ντε λα Ρόσα "πονάνε" τη Sauber...


Δημοσιεύματα του εξωτερικού (σ.σ κυρίως της Ισπανίας) αναφέρουν ότι ο έμπειρος πιλότος Πέδρο ντε λα Ρόσα αρνήθηκε πρόταση της Sauber.


Η ελβετική εφημερίδα "Blick", η οποία έχει στενές επαφές με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Ζάομπερ, υποστήριζε ότι ο Ισπανός πρόκειται να πει το ναι.

Ωστόσο, η "Diario Sport" ανέφερε ότι Ντε λα Ρόσα αρνήθηκε την πρόταση της ελβετικής ομάδας. Ενώ, μια άλλη ισπανική εφημερίδα, η "El Mundo" γράφει πως η ο έμπειρος πιλότος είχε προθεσμία να απαντήσει μέχρι την τελευταία μέρα του 2009.

Το αφεντικό της ομάδας Πίτερ Ζάομπερ έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Καμούι Κομπαγιάσι και θα ήθελε κάποιον με πείρα, ώστε να συνδυάσει εμπειρία και ταλέντο.

Πέρα από την απόκτηση ενός ακόμα πιλότου, η Sauber πρέπει να αποφασίσει για την οριστική της ονομασία.

To αφεντικό της ομάδας δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα:

"Τώρα ονομάζεται BMW Sauber F1, γιατί είμαστε καταχωρημένοι στη FIA. Δεν έχουμε αποφασίσει προς το παρών πότε θα υποβληθεί η αίτηση για να αλλάξει το όνομα".

"Ξέραμε ότι η Petronas ήθελε να γίνει κατασκευαστής αυτοκινήτων. Έμεινα δυσαρεστημένος, αλλά όχι έκπληκτος.. Δεν έχει άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό για το 2010, αλλά φυσικά πονάει. Τα περισσότερα χρήματα πάντα είναι καλύτερα, αν και φυσικά θα προσπαθήσουμε να έχουμε χορηγό στην ονομασία μας", είπε ο Πίτερ Ζάομπερ σε ότι αφορά την απόφαση της Petronas να σταματήσει τη συνεργασία με την ομάδα και να ξεκινήσει μία νέα με τη Mercedes.


[Πηγή]

Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share