Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σοβαρά προβλήματα από το κλείσιμο των παρακαμπτηρίων


Στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη διημερίδα για το αγροτικό, στρέφεται το ενδιαφέρον, ενώ οι αγρότες από την πλευρά τους παραμένουν στα μπλόκα. Μάλιστα, το μπλόκο του Προμαχώνα, το οποίο είχε ανοίξει τη μεθοριακή διάβαση (οδική και σιδηροδρομική) τα ξημερώματα, αποφάσισε να ξανακλείσει επ΄ αόριστον την οδική και για λίγες ώρες τη σιδηροδρομική.


Κλειστές, εξάλλου, παραμένουν οι παρακαμπτήριες των Τεμπών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην περιοχή.


Οι κατολισθήσεις στα Τέμπη αλλά και οι κινητοποιήσεις των αγροτών έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εδρεύει στο Βόλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού ΚΤΕΛ, Δημήτρης Κολυνδρίνης, η επιβατική κίνηση από το Βόλο προς τη Θεσσαλονίκη έχει μειωθεί κατά 85%, ενώ η αντίστοιχη προς την Αθήνα περιορίστηκε στο 50%, της συνηθισμένης.
Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, στα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, το ΚΤΕΛ Μαγνησίας ζητά, όπως είπε, να επιτραπεί η διέλευση των λεωφορείων από την Αγιά, τον Αγιόκαμπο και το Στόμιο και να μη γίνεται μέσω Ελασσόνας, όπως συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

zoula

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share