Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Σύλληψη τηλεπαρουσιάστριας για τον φόνο του Άντη Χατζηκωστή...

Στη σύλληψη της 42χρονης τηλεπαρουσιάστριας Έλλης Κρασοπούλη-Σκορδέλη προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Κυπριακή Αστυνομίας, καθώς προέκυψαν στοιχεία, ότι εκείνη κρύβεται τελικά πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του Κύπριου ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης Άντη Χατζηκωστή. Η παρουσιάστρια εργαζόταν για χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA ιδιοκτησίας του θύματος και είχε καταφέρει να αποκτήσει το 20% των μετοχών του. Μαζί της συνελήφθη και ο αδελφός της Αναστάσιος Κρασοπούλης.


Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Αντώνης Πασχαλίδης «χθες νωρίς το βράδι προέκυψε μαρτυρία και βάση αυτής της μαρτυρίας πήγαν οι εισαγγελικές αρχές και πήραν διάταγμα σύλληψης άλλων δύο προσώπων». Η διάσημη στην Κύπρο παρουσιάστρια έδειχνε από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή συντετριμμένη και δήλωνε κατηγορηματικά, ότι δεν είχε καμία σχέση με την εκτέλεση του καναλάρχη, όταν ακούστηκαν φήμες για εμπλοκή της. Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA είχε πει ότι «έγινε ένα τραγικό συμβάν, το οποίο ανακυκλώνεται και εγώ προσωπικά έχω συγκλονιστεί. Τι έγινε, γιατί μπλέχτηκε το όνομά μου; Τι να πω; Αυτή τη στιγμή δεν έχω να πω τίποτα. Δεν έκανα κάτι, για να έχω να πω κάτι. Ό,τι είχα να πω, το είπα στην Αστυνομία».

Παρόλα αυτά η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα του σπιτιού της. Η παρουσιάστρια μάλιστα ζήτησε και προστασία, υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε η ζωή της και ότι κάποιοι επιχείρησαν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Εκτός από την παρουσιάστρια συνελήφθη και ο 37χρονος αδελφός της, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην εκτέλεση του Κύπριου επιχειρηματία πριν από 10 ημέρες στην Έγκωμη Λευκωσίας. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της παρουσιάστριας, όταν ένας εκ των τριών ανδρών που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, φέρεται ότι «έσπασε», συνεργάστηκε με την Αστυνομία και κατονόμασε την 42χρονη γυναίκα και τον αδελφό της ως ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του Άντη Χατζηκωστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA Παναγιώτη Δημόπουλο ο συλληφθείς «φέρει τα δυο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν χθες το βράδι, να συναντήθηκαν δύο φορές μαζί του και να του ζήτησαν έναντι χρηματικής αμοιβής να εξοντώσει φυσικά, να επιφέρει τη φυσική εξόντωση του Άντη Χατζηκωστή». Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, φαίνεται ότι οδηγούν στην εκτίμηση, πως πρόκειται για ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Το πόσο που συμφωνήθηκε να δοθεί στους εκτελεστές, για να βγάλουν από τη μέση τον Άντη Χατζηκωστή, άγγιζε τις 50.000 ευρώ. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο αδελφός της κρατούνται, καθώς η έρευνα συνεχίζεται και προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία και μαρτυρίες. Ο άνθρωπος που φέρεται ότι πάτησε τη σκανδάλη, διαφεύγει σε χώρα της ανατολικής Ευρώπης και αναζητείται.

Από την πρώτη στιγμή που δολοφονήθηκε ο καναλάρχης έξω από το σπίτι του, η 42χρονη παρουσιάστρια ήταν ένα από τα πρόσωπα, στα οποία στράφηκαν οι υποψίες. Η γυναίκα εργαζόταν επί σειρά ετών στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων αλλά και την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Η 42χρονη γυναίκα που κατάγεται από πλούσια οικογένεια, είχε καταφέρει σταδιακά να αποκτήσει το 20% των μετοχών της επιχείρησης ΔΙΑΣ, στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός SIGMA, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και πολλά περιοδικά του Ομίλου Χατζηκωστή. Στην Κύπρο εμφανιζόταν ως εξαιρετικά φιλόδοξη γυναίκα, που στόχο είχε να μπει στο Δ.Σ. της εταιρίας και γιατί όχι να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της. Εκεί φαίνεται ότι ήρθε η σύγκρουση με τον Άντη Χατζηκωστή και η παρουσιάστρια αποχώρησε. Πήγε μάλιστα σε ανταγωνιστικό κανάλι και έκανε πρωινή εκπομπή. Διατήρησε όμως τις μετοχές στην εταιρεία του Άντη Χατζηκωστή. Κανένας πάντως δεν πίστευε, ότι θα έφθανε στο σημείο να κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του πρώην εργοδότη της.

Πηγή: alphatv

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share