Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Κάτι... τρέχει με Σουμάχερ - Mercedes...


Ο Μπέρνι Έκλεστοον επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίκαελ Σουμάχερ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με την Mercedes και όχι με τη Ferrari.


Το θέμα επιστροφής του Μίκαελ Σουμάχερ στην αγωνιστική δράση έχει κουράσει. Έχει ταλαιπωρήσει το μυαλό και τα μάτια των φίλων της Formula 1 να σκέφτονται και να διαβάζουν για το αν θα ξαναδούν στην πίστα τον αγαπημένο τους Σούμι.

Όταν, όμως, ο ισχυρός άντρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, αποκαλύπτει πως το σενάρια να πάει ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Mercedes δε γίνεται από το να δώσουμε τη δέουσα προσοχή στο θέμα.

Πέρυσι μετά από τον τραυματισμό του Φελίπε Μάσα στο Grand Prix της Ουγγαρία, ο Γερμανός σούπερ σταρ ήταν ένα βήμα πριν ολοκληρώσει το μεγάλο come back. Ο καταπονημένος τού αυχένας στάθηκε εμπόδιο στο να δούμε το… αλογάκι να ξαναπαίρνει τα πάνω του.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τους ανθρώπους της Ferrari να ελπίζουν πως το περσινό όνειρο θα πραγματοποιηθεί έστω και ετεροχρονισμένα. Ακόμα και αν χρειαστεί να υπάρξουν τρία μονοθέσια!

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν τελικά πάρει "σάρκα και οστά" η επιστροφή αυτή δεν θα γίνει για λίγο, αλλά θα έχει διάρκεια και θα γίνει με άλλη ομάδα! Η Mercedes, ακόμα δεν έχει βρει και τους δύο πιλότους για τα μονοθέσιά (σ.σ έχει ανακοινώσει τον Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία της ότι θέλει μια αμιγώς γερμανική ομάδα) της και δείχνει να προτιμμά από τους Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Νικ Χάιντφελντ τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Μπέρνι Έκλεστοον επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας στους "The Times" ότι: "Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν θα επιστρέψει, αλλά ίσως να αποτελεί κάτι παραπάνω από φήμες. Και σεις θα τον θέλατε. Αν ήμουν εγώ στη θέση του δε θα το έκανα αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ξέρει και θα κάνει το καλύτερο".

[Πηγή]

Vlaxos

3 σχόλια:

  1. Δε θα ηθελα να τον δω σε αλλη ομαδα..θα ειναι λιγο παραξενο αυτο..θελω ομως πανω απο ολα να επιστρεψει στην ενεργο δραση..τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους οδηγους που περασαν απο τη φορμουλα1, μαζι φυσικα με τον Αυρτον Σεννα και τον ανεπαναληπτο Νικι Λαουντα....
    Μακαρι να γυρισει στη Φεραρι..αν οχι, ας γυρισει οπου ναναι...
    Θα απολαυσουμε θεαμα που μας εχει λειψει απο τοτε που εφυγε..
    την καλησπερα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ήθελα να δω και Μίκα Χάκινεν ξανά όμως, για άλλη μια χρονιά τιτανομαχίας μεταξύ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο φιλε μου θα ηταν πραγματικα φοβερο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share