Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Εκλάπη το λείψανο του Τάσσου Παπαδόπουλου‎!!!



Επί ποδός βρίσκεται η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για την ανεύρεση της σορού του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, την οποία πήραν άγνωστοι, αφού παραβίασαν τον τάφο του στο Κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς.

Τρία άτομα ανακρίνονται και, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, αναμένεται σύντομα να προσαχθούν για ανάκριση και άλλα άτομα.

Οι άγνωστοι, αφού βεβήλωσαν τον τάφο, ανέσυραν το φέρετρο, πήραν τη σορό και φεύγοντας, έσβησαν τα ίχνη τους αδειάζοντας δύο σάκους ασβέστη γύρω από τον τάφο.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις και δεν χρησιμοποίησαν οποιοδήποτε μηχανοκίνητο μέσο. Η γρανιτένια ταφόπλακα, το βάρος της οποίας ξεπερνά τα 250 κιλά, δεν φέρει ίχνη βανδαλισμού. Ο χώρος του Κοιμητηρίου έχει αποκλειστεί και απαγορεύεται η είσοδος.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ. Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης. «Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε ο κ. Παντελίδης. Όπως είπε οι βάνδαλοι άνοιξαν τον τάφο και πήραν τη σορό αφήνοντας άδειο το φέρετρο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από τη φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.

foo_fighter

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share