Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Η παρακολούθηση πορνό δεν επηρεάζει τις σεξουαλικές συνήθειες των ανδρών ή τις σχέσεις τους με τις γυναίκες...


http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8533~I-Love-Porn-Posters.jpg




Όλοι οι άνδρες παρακολουθούν πορνογραφικά βίντεο, όμως αυτό δεν επηρεάζει τις σεξουαλικές τους συνήθειες ή τις σχέσεις τους με τις γυναίκες, υποστηρίζει ένας Καναδός ερευνητής έπειτα από μια διετή μελέτη. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ Σιμόν Λουί Λαζενές δήλωσε ότι η έρευνά του διαψεύδει τις απόψεις ότι οι λάτρεις της πορνογραφίας επιδιώκουν στη ζωή αυτά που βλέπουν στις πορνοταινίες, με αποτέλεσμα τη σεξουαλική κακομεταχείριση και τον εξευτελισμό των γυναικών.


«Θα ήταν σαν να λέμε ότι οι διαφημίσεις της βότκας οδηγούν στον αλκοολισμό» δήλωσε ο κοινωνιολόγος. Οι περισσότεροι παρακολουθούν πορνογραφικές ταινίες για να ικανοποιήσουν μια «περιθωριακή φαντασία».

Η πρώτη ανακάλυψη του Λαζανές ήταν πωςαυτοί που δεν διατηρούσαν κάποια ερωτική σχέση, έβλεπαν τις διπλάσιες πορνογραφικές ταινίες απ΄ ό,τι οι άλλοι. Ο μέσος όρος ήταν τρεις φορές την εβδομάδα, 42 λεπτά τη φορά, έναντι 1,7 φορά την εβδομάδα, 27 λεπτά τη φορά, γι΄ αυτούς που ήταν δεσμευμένοι σε μια σχέση.

Δεύτερον: σχεδόν όλοι έψαχναν μόνοι τους για να βρουν πορνογραφία στο Ίντερνετ, είτε ήταν δεσμευμένοι σε μια ερωτική σχέση είτε όχι. Οι ερωτηθέντες εξήγησαν ότι δεν αισθάνονται άνετα να μοιράζονται τέτοιες στιγμές με άλλους, ούτε καν με τη σύζυγο ή με τη φιλενάδα τους. Μερικοί εντάσσουν την πορνογραφία στη ρουτίνα της διασκέδασής τους».
Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι οι άνδρες έχουν την τάση να περνούν γρήγορα στις πορνοταινίες τις σκηνές που δεν τους ενδιαφέρουν και οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν σεξουαλική βία ή ομαδική εκσπερμάτωση, την οποία βρίσκουν «αηδιαστική».

digital.tanea.gr

Anto

1 σχόλιο:

  1. δεν επιρεαζει τους αντρες συμφονο αφου και εγω που ειμαι γυναικα μου αρεσει να βλεπω πορνο με ανδρες με τον φιλο μου και το αντιστιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share