Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ανησυχίες γονέων στη Καβάλα...


trenaki10.JPG





Ανησυχούν και διαμαρτύρονται οι γονείς μικρών παιδιών για τον τρόπο λειτουργίας του μικρού τρένου στην Πλατεία Ελευθερίας, τρένο που λειτουργεί για την περίοδο των εορτών.

Θεωρούν ότι τα μέτρα ασφαλείας για την λειτουργία του τρένου δεν είναι αυτά που προβλέπονται, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν ζώνες ασφαλείας που θα κρατήσουν τα παιδιά σταθερά στην θέση τους...

Οι διαμαρτυρίες διατυπώθηκαν προφορικά προς τον υπεύθυνο λειτουργίας του μικρού τρένου, ο οποίος τις απέρριψε λέγοντας ότι το τρένο πληροί τις προδιαγραφές στον τομέα της ασφάλειας με μία αλυσίδα στο πλάι κάθε βαγονιού και με ένα σίδερο μπροστά από κάθε παιδί, το οποίο το κρατάει και στηρίζεται.
Οι γονείς αντιπαρέρχονται αυτών των εξηγήσεων και θεωρούν ότι τα τρένα αυτά που φιλοξενούν μικρά παιδιά θα πρέπει να διαθέτουν ζώνη ασφαλείας προκειμένου τα παιδιά να μην κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός βαγονιού.
Ο επαγγελματίας επιμένει ότι το τρένο αυτό-που λειτουργεί όλο το χρόνο-έχει τις σχετικές άδειες και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα.
Καλό είναι πάντως να γίνει ένας ακόμη έλεγχος, διότι στο συγκεκριμένο τρένο μπαίνουν και μικρά παιδιά-ενός έτους ή και μικρότερα. Άλλωστε, ένας επιπλέον έλεγχος ποτέ δεν κάνει κακό.


http://www.proininews.gr/

vespa

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share