Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Κατάσχεση κοκαΐνης αξίας πάνω από 1 εκατ.€

 Κατάσχεση κοκαΐνης αξίας πάνω από 1 εκατ.€

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, κατέσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω του 1 εκατ.ευρώ. Η κοκαΐνη, βάρους 22.117 γραμμαρίων, βρέθηκε επιμελώς συσκευασμένη μέσα σε κοντέινερ που είχε εισαχθεί από την Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 8:15 την Δευτέρα, κατά την παραλαβή – αποσφράγιση του εμπορευματοκιβωτίου από υπαλλήλους αποθήκης καπνού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεγάλης Χώρας του Δήμου Νεάπολης Αιτωλοακαρνανίας, διαπιστώθηκε ότι εντός του κοντέινερ και πάνω σε χαρτοκιβώτια υπήρχαν δύο μικρά σακίδια ξένα προς το περιεχόμενο του φορτίου.
Αμεσα ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα σακίδια περιείχαν είκοσι δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 22.117 γραμμαρίων, αξίας πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, το κοντέινερ με τα χαρτοκιβώτια καπνού είχε εισαχθεί από Αργεντινή και μετά το σχετικό έλεγχο στο λιμένα Πειραιά είχε παραληφθεί σφραγισμένο την 18-12-2009 από τον ιδιοκτήτη και οδηγό Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου Έλληνα υπήκοο, 54 ετών, ο οποίος και το μετέφερε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον προαναφερόμενο χώρο παράδοσης.
Η κοκαΐνη και το όχημα κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και με σχηματιζόμενη δικογραφία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.


[πηγή]
corfas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share