skip to main |
skip to left sidebar
skip to right sidebar
Συστατικά
- 6 μέτρια πορτοκάλια
- 2 μέτρια λεμόνια
- 2 γκρέιπ φρουτ
- 1 κιλό χυμό πορτοκάλι κονσέρβα (συμπυκνωμένο)
- 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη για κάθε κούπα μιγματος
Οδηγίες
- Κόβουμε και στίβουμε τα φρούτα, κρατάμε το χυμό τους.
- Καθαρίζουμε καλά το εσωτερικό της κάθε φλούδας και την ψιλοκόβουμε.
- Βάζουμε τις φλούδες με 6 ποτήρια νερό σε μια κατσαρόλα τις αφήνουμε να σταθούν 12 ώρες.
- Προσθέτουμε τον συμπυκωμένο χυμό και το χυμό των φρούτων και τα βράζουμε 1 1/2 ώρα.
- Μετρώντας το μίγμα με μία κουπα ρίχνουμε την ζάχαρη.
- Βράζουμε την μαρμελάδα μέχρι να δέσει, την επομένη την ξαναβράζουμε για 20-30', αφού κρυώσει την μοιράζουμε σε βάζα.
Corfas
0 Δώσε χαστούκι:
Δημοσίευση σχολίου